Nimic nu o mai face sa zambeasca! Ce se petrece cu Viorela? Iata ce destainuiri i-a facut Larisei despre starea sa din ultimele zile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2019, 12:15

Vizibil framantata de griji, Viorela a simtit nevoia sa se descarce.

Desi aparent toate fetele sunt fericite si optimiste, astazi, Viorela a dat cartile pe fata si i-a marturisit Larisei ca trece prin momente inexplicabile de tristete si framantari, care ii dau peste cap starea psihica. Aceasta a recunoscut ca nu intelege ce anume i se petrece si mai ales ce anume a adus-o in aceasta stare bizara.

 

"E o stare foarte rea! Imi vine sa plang mereu! Am incercat sa stau sa ma gandesc, poate mi-am indus eu starea asta si nu gasesc motivul!", a spus Viorela.

Intrebata de Larisa daca nu se mai simte bine in emisiune si daca nu cumva nu isi mai gaseste locul in cadrul show-ului, Viorela a raspuns cu sinceritate ca traieste momentan o stare de indiferenta.

"Mi-e indiferent! Nu cred ca tine de loc, pentru ca pana la urma ori aici, ori afara tot bine am fi! Poate afara am fi mult mai bine pentru ca am putea sa ne vedem mai des!", a spus Viorela.