Nimic nu se compară pentru Titus Steel cu familia lui. Cea mai mare avere a lui, cele două femei din viața sa: „Am o soție minunată și un copil minunat”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 nov 2022, 21:16

Titus Steel a stat de vorbă cu Mihai Ghiță despre familia pe care și-a întemeiat-o, dar și despre locurile de muncă pe care le-a avut de-a lungul vieții. Viața lui s-a schimbat foarte mult din momentul în care a plecat în Germania, acolo unde viziunea lui despre viață s-a îmbunătățit.

Titus Steel a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXlusive. Acesta a vorbit despre locurile de muncă pe care le-a avut de-a lungul timpului, dar și despre familia pe care și-a întemeiat-o.

Viața lui Titus Steel s-a schimbat odată cu mutarea în Germania

După ce părinții lui au divorțat, Titus Steel și fratele lui au plecat în Germania, la tatăl lor.

Acolo, acesta și-a schimbat foarte mult viața, deoarece tatăl lui l-a pus să muncească, pentru a învăța să își câștige proprii bani.

„Am mers cu tatăl nostru la primărie, tata a dus niște cadouri și am primit o viză de ședere în Germania de patru ani, care conta foarte mult pentru noi.

Tata lucra 12 ore, 14 ore pe zi. Când am ajuns în Germania, eram copii, aveam 14 ani și voiam și noi de toate.

Când am ajuns în Germania, am intrat într-un magazin și, când am intrat și am văzut ce era acolo, dulciuri, tot ce n-ai văzut la noi, era Raiul pe pământ. Uitasem de mama, uitasem de țara noastră, uitasem de absolut tot.

Citește și: Motivul pentru care iubiții lui Denise Rifai nu au făcut cunoștința cu părinții prezentatoarei: ,,Când m-am uitat la partenerii mei, întotdeauna m-am gândit daca lui tata i-ar plăcea"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat, tata a venit cu vorba asta, ceea ce a fost foarte OK și pentru mine și pentru fratele meu și ne-a zis « La muncă, nu la întins mâna! Unde lucrez eu, veți lucra

și voi ».

Am avut o mulțime de job-uri (n.r. locuri de muncă). De aceea am și zis că m-am simțit mereu ca tatăl meu, pentru că, el fiind muncitor, și eu am simțit același lucru, să muncesc”, a spus Titus Steel.

Titus Steel este foarte mândru de familia lui

Titul Steel s-a însurat, în urmă cu mai mulți ani, și are și o fetiță.

Acesta susține că cea mai mare realizare a sa este familia lui și că nimic altceva nu este mai important decât asta. Fiica acestui are o personalitate puternică, dar care este adorată de tatăl ei care se străduiește, împreună cu soția lui, să îi ofere ceea ce este mai bun.

„Cea mai mare realizare a mea este familia mea. Am o soție minunată și un copil minunat.

Noi ne concentrăm acum, până la o anumită vârstă, ca ea să primească de la noi toată iubirea pe care putem să i-o acordăm, să fie fericită, să o educăm așa cum își educă orice părinte copilul, să îi oferim o copilărie frumoasă.

Citește și: În ce relații au rămas Țociu și Palade, după ce s-a zvonit că s-au certat. Romică a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegul său de scenă: ”Ei te vor separat”

Ea, pe timp ce trece se dezvoltă. Deja, ea este senzațională, e leoaică și știe ce vrea, e directă, nu poți să negociezi cu ea”, a mai povestit acesta.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.