Ninsori la sfarsit de martie? Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Autor: Raluca Vitu

Afla ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele zile.

Miercuri

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade la Miercurea Ciuc si 15 grade la Drobeta. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul zilei, cand pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie in regiunile sudice si trecator mixte in extremitatea de nord-est. In zona de munte, izolat se vor semnala ninsori slabe.

Local si temporar vantul va continua sa prezinte intensificari, viteze mai mari urmand a se inregistra pe crestele montane si in estul teritoriuluiiar. Dimineata local se va produce bruma.

In Capitala vor fi conditii de ploaie slaba. Dimineata se vor inregistra 4-5 grade, iar temperatura maxima va ajunge la 12 grade.

Joi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime, nu se schimba semnificativ fata de miercuri, vor fi cuprinse intre 5 grade la Suceava si 15 grade in vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea de nord-est a teritoriului, unde izolat vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie in zonele joase si ninsori in zona montana aferenta.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte, indeosebi pe creste, dar si in regiunile estice si sud-estice. Dimineata, pe arii restranse se va produce bruma.

In Bucuresti vor fi in jur de  1...2 grade dimineata, ceva mai putin in zona preoraseneasca si 10-12 grade la amiaza.