Ninsorile si zapada AU DEZLANTUIT HAOSUL in intreaga tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

Cei care s-au incumetat sa plece la drum au avut de luptat cu nametii uriasi.

Vantul puternic a viscolit zapada pe sosele. Nici macar salvarile n-au mai putut ajunge la bolnavi decat cu foarte mare intarziere. In unele judete, zapada a inchis si scolile. Pe drumurile din Sinaia, nu doar utilajele de deszapezire bantuie zi si noapte, ci si mai multe echipaje ale Politiei Locale. Cu totii muncesc din greu pentru a curata strazile inghitite de troiene. Pericolul este si mai mare din cauza poleiului format peste noapte.


Pe drumurile din Sinaia, nu doar utilajele de deszapezire bantuie zi si noapte, ci si mai multe echipaje ale Politiei Locale. Cu totii muncesc din greu pentru a curata strazile inghitite de troiene. Pericolul este si mai mare din cauza poleiului format peste noapte. Autoritatile vor continua deszapezirea si in zilele urmatore. Mai ales ca meteorologii anunta noi ninsori.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.