Noaptea auzea zgomote ciudate in camera copiilor iar dimineata ii gasea intr-o pozitie nefireasca! Nu isi dadea seama ce se intampla, asa ca a montat camere de supraveghere! Cand s-a uitat pe imagini a ramas cu gura cascata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:10

Un barbat din Statele Unite, tata de gemeni, a descoperit un lucru la care nu se astepta referitor la copiii lui.

El era mirat de faptul ca, desi isi culca fetitele in paturi separate, dimineata le gasea pe amandoua imbratisate in acelasi patut.

Nu prea intelegea cum de se intampla acest lucru, mai ales ca protectiile paturilor erau foarte inalte, iar cele mici abia stiau sa mearga.

Din acest motiv, s-a hotarat sa monteze o camera de supraveghere in camera copiilor si sa ii urmareasca. Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ce se intampla.

Una dintre ele gasise o metoda prin care sa se mute din patul ei in patul celeilalte: isi arunca perna in patul vecin si se arunca pur si simplu pe ea dupa ce escalada protectia.

Pe de o parte s-a amuzat; cu toate acestea, ceea ce facea fetita era foarte riscant iar riscul unui accident era foarte mare, motiv pentru care tatal a inceput sa caute o solutie pentru rezolvarea problemei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile:

Source: Inseperable Twins Can't Sleep Apart by AFV on Rumble

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.