Noaptea care a schimbat destinele a zeci de oameni! DEZASTRU in Canada dupa ce un tren cu 80 de vagoane a explodat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:50

Un tren, care avea 80 de vagoane, a explodat in noaptea de vineri spre sambata, in apropierea orasului Lac-Megantic. Numai ca nenorocirea nu s-a oprit aici.

Un intreg oras a fost evacuat in urma tragediei. Chiar si autoritatile au parte de un soc la fel de puternic de fiecare data cand ajung la locul tragediei.

 

Acum, numarul total de morti a ajuns la 20, iar autoritatile cred ca nici cele 40 de persoane disparute nu vor mai fi gasite in viata.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Desi

autoritatile au evacuat toate persoanele din zona, dezastrul tot s-a produs. 30 de cladiri au fost rase de pe suprafata pamantului si zeci de oameni au fost arsi de vii sau ingropati sub ruine.

 

Cercetarile continua, dar pana acum mai multe ipoteze socante au prins deja  contur. Printre ele, anchetatorii iau in calcul si varianta unui sabotaj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.