Noaptea dintre Ani vine la Kanal D cu momente de umor nebun – o parodie excelenta dupa show-ul „Bravo, ai stil!”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Amoris Munteanu, Auraluca Paişpekaratescu si Cotco Dalbu taie si spanzura de Revelion; victimele lor sunt Anna Lesko, Lavinia Parva, Cezar Ouatu si Rona Hartner

Razi cu hohote in noaptea dintre Ani urmarind parodia dupa show-ul „Bravo, ai stil!”, cu un Juriu de exceptie format din Madalin Ionescu, interpretandu-l exceptional pe Maurice Munteanu, Bianca Dragusanu, in rolul Ralucai Badulescu, Andrei Duban, in cel al Iuliei Albu, si Axinte, in rolul lui Razvan Ciobanu. Andreea Mantea o interpreteaza memorabil pe Ilinca Vandici!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16548280/1/media-148301093649065400.jpgAnna Lesko, Lavinia Parva, Cezar Ouatu si Rona Hartner sunt concurentii care vor defila, fiecare dupa posibilitati, in fata onoratului juriu, usor de recunoscut si dupa placutele de identificare asezate pe masa – „Amoris Munteanu”, „Auraluca Paişpekaratescu” si „Cotco Dalbu”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Nu ratati sambata, 31 decembrie, de la ora 22:00, o parodie de exeptie”in programul de  Revelion!
Tot in show-ul de Revelion, telespectatorii Kanal D se vor bucura de momente speciale oferite cu generozitate de artisti foarte iubiti de romani, dintre care ii amintim pe Jean de la Craiova, Laura Lavric, Gheorghe Turda, Maria Carneci, Elena Merisoreanu si Claudia Ghitulescu.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.