NOAPTEA MUZEELOR. Ce poti vizita in aceasta noapte in Bucuresti, dar si alte orase din tara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 10:40

Aflata la a zecea editie, Noaptea Europeana a Muzeelor este sarbatorita in noaptea de 17 spre 18 mai de aproximativ 3.000 de institutii de pe intreg continentul.

Muzeele din Romania isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii si ateliere interactive. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si aflat deja la a zecea editie, informeaza Mediafax.

Evenimentul este patronat, in mod traditional, de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM). Noaptea Europeana a Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc intotdeauna pe 18 mai.

Aproximativ 3.000 de muzee din Europa sarbatoresc anual evenimentul.

NOAPTEA MUZEELOR 2014. HARTA circuitului din Cluj

NOAPTEA MUZEELOR 2014. HARTA circuitului din Timisoara

NOAPTEA MUZEELOR 2014. HARTA circuitului din Iasi

NOAPTEA MUZEELOR 2014. Circuitul din Brasov

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Proiectul “Noaptea Muzeelor 2014.

Aceeasi noapte, scenarii diferite”, coordonat de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, imbogateste in acest an evenimentul prin promovarea a unui circuit pentru public intre muzeele din Bucuresti, proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Bucurestenii isi pot planifica vizita cat mai eficient utilizand hartile tiparite cu organizatiile participante, disponibile la sediile muzeelor in noaptea respectiva sau in format electronic pe site-ul evenimentului, precum si aplicatia pentru telefoanele mobile.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.noapteamuzeelor.ro.

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.