"Noi 3!" Ana Baniciu, însărcinată cu primul copil! Artista a publicat primele imagini cu burtica de gravidă 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 ian 2024, 12:20

Ana Baniciu împreună cu soțul ei, Edy Kovacs

Sursa: Facebook Ana Baniciu

Ana Baniciu va deveni mamă pentru prima dată! În câte luni este însărcinată?

Momente magice pentru Ana Baniciu! Vedeta este însărcinată cu primul său copil! Artista a dat vestea în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă.

Citește și: Ana Baniciu, apariție de senzație în mediul online. Cum s-a fotografiat artista

Primele imagini cu Ana Baniciu însărcinată

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artista va deveni mama prima data. Aceasta a transmis că atât ea cât și soțul ei sunt nerăbdători să își primească în familie bebelușul, dar mai au de așteptat câteva luni.Cu toate acestea, cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult, artista a decis să publice două fotografii în care i se vede burtica de graviduță, alături de un mesaj. Ana Baniciu a mărturisit că este însărcinată în patru luni, însă nu a vrut să dea vestea mai devreme. Vedeta a ținut secretă sarcina până când a fost pregătită să împărtășească acest lucru cu fanii ei.

''Noi 3…
Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia

noastra se implineste🥹
Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu!
Multumesc, mama!'', a anunțat Ana Baniciu pe Instagram!

View this post on Instagram

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

De asemenea, soțul Anei Baniciu, Edy Kovacs, este foarte fericit că familia se va mări.

Bărbatul a anunțat într-o postare pe Instagram că o să fie tată de băiat și a publicat și o fotografie cu el și burtica de gravidă a Anei Baniciu.

Citește și: Logodnă surpriză în showbiz-ul românesc! Ana Baniciu și iubitul ei s-au logodit: „Sunt foarte fericită, sincer vă zic!”

View this post on Instagram

A post shared by KOV (@edykov)