Noi ACUZATII in cazul judecatorului Toni Grebla. Magistratul s-ar fi laudat ca poate afla date de la DNA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Apar acuzatii noi in cazul judecatorului Toni Grebla. Potrivit procurorilor DNA, acesta s-ar fi laudat ca poate afla date de la DNA.

Acum, anchetatorii il vor dupa gratii si au cerut Senatului avizul pentru arestarea si trimiterea in judecata a judecatorului Curtii Constitutionale. Pentru prima data in Romania procurorii anticoruptie cer aviz pentru arestarea unui judecator al Curtii Constitutionale. In raportul trimis Senatului de catre procurori apar date noi in dosarul in care Toni Grebla este acuzat de fapte de coruptie care ar fi avut loc intre 2010 si 2015.

Potrivit acestora, magistratul ar fi promis unui apropiat ca il va ajuta cu informatii de la DNA daca se afla in pericol.

Judecatorul mai este acuzat si de favorizarea acuzat si de favorizarea faptuitorului si folosirea de informatii nedestinate publicitatii. Acum procurorii DNA cer arestarea si trimiterea sa in judecata.

##VIDEO131817##

Toni Grebla a fost acuzat ca ar fi primit de la finul sau, un afacerist din Gorj, daruri de natura penala. Anchetatorii sustin ca judecatorul a folosit, vreme de 5 ani, si un autoturism de lux. Nu ar fi platit nici macar intretinerea masinii, evaluata la peste 56 de mii de euro.

Mai mult, finul sau i-ar fi achitat facturile telefonice si i-ar fi dat doua rochii pentru sotia judecatorului. Toni Grebla spune ca nu se poate dezice de relatia pe care o are de 15 ani cu finul sau.

Primul magistrat din istoria Curtii Constitionale urmarit penal pentru fapte de coruptie este, acum, la mana senatorilor. Daca acestia isi vor da avizul, Toni Grebla va fi arestat preventiv si judecat.

Cat despre demisia din functia de judecator al Curtii Constituionale, „ Voi decide dupa ce voi vedea si eu dosarul, repet eu nu am vazut dosarul cauzei ”, a afirmat Toni Grebla.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acest moment, judecatorul se afla in concediu.

Daca va ajunge dupa gratii, Curtea Constitutionala va ramane sa judece legile tarii in 8 magistrati.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.