„Noi așteptam nunta, nu așa o veste tragică”. Cine sunt cei doi viitori miri care și-au pierdut viața, într-un accident de mașină, în Suceava

Author: Andreea Buinoschi

Gianina și Andrei se întorceau din străinătate, unde plecaseră să muncească

Sursa: observatornews.ro

Doi tineri, care se pregăteau să se căsătorească, și-au pierdut viața, într-un tragic accident rutier, în Suceava. Șoferul ar fi ațipit la volan, fiind foarte obosit.

Două persoane au murit, după ce au fost implicate într-un accident rutier, în Suceava. Familia și apropiații sunt în stare de șoc, deoarece așteptau ca cei doi să se căsătorească.

Cine sunt cei doi tineri care au murit, în Suceava, în urma unui accident

Gianina și Andrei, doi tineri în vârstă de 24 și de 25 de ani, și-au promis să rămână împreună toată viața, doar că destinul le-a pregătit altceva.

Cei doi au murit, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier de proporții.

Totul a avut loc ieri, 6 iunie, în jurul orei șase dimineața, în Suceava. Andrei ar fi ațipit la volan din cauza oboselii și a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă mașină, după care, a intrat frontal într-un TIR. Șoferul TIR-ului s-a ales cu răni ușoare, la fel și ceilalți doi pasageri din prima mașină lovită de Andrei.

 

Gianina și Andrei se întorceau din străinătate, unde plecaseră să muncească. Veneau acasă, pentru câteva zile de relaxare. Pentru visul lor, aveau nevoie de bani, așa că au plecat în Danemarca și s-au angajat într-un abator.

Citește și: Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios: „De câteva zile avea febră și greață”

Familiile lor primeau ajutor financiar din partea acestora. Cei doi tineri Voiau să facă nunta și o tot amânau, pentru a face rost de suma necesară.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gianina și Andrei se îndreptau spre Botoșani

Cei doi se îndreptau spre Botoșani, unde se află familia fetei și mai aveau 90 de km până la destinație.

Nu doar familie, ci și prietenii au doar cuvinte de laudă la adresa celor doi. Oboseala este cea care le-a curmat viața, după ce Andrei ar fi condus aproximativ 20 de ore, parcurgând peste 2.000 de kilometri.

Nunta tot era amânată, deoarece și casa lor reprezenta o prioritate și voiau să își construiască una în Botoșani. „Chiar râdeam între noi, glumeam şi îl întrebam când vrea să facă nunta şi tot amâna un an, pentru că voia să-şi facă o căsuţă, să se mute la Botoşani, de acolo de unde

era viitoare lui logodnică.

Citește și: Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

O iubea foarte mult, părinţii fetei erau nişte oameni respectoşi cu el, era învăţat acolo. Andrei era un om care ştia să se lipească, ştia să intre la sufletul fiecăruia prin felul lui de a fii.

Tăcut, dar plăpând”, a transmis Constantin Pavăl, unul dintre prietenii lui Andrei, conform observatornews.ro.

Accidentul s-a produs pe drumul care face legătura între Gura Humorului și Suceava, la intrarea în localitatea Ilișești. Unul dintre ceilalți șoferi implicați în accident susține că Andrei ar fi condus cu 120-140 de km/h.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?