Noi conflicte între Iris și Jasmine! Un cont de Instagram plin de critici la adresa lui Jasmine este bănuit că ar fi fost creat special de Iris: „Are impresia că toată lumea se învârte în jurul ei”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iul 2023, 22:54

Noi conflicte între Iris și Jasmine

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris și Jasmine au avut ajuns din nou să comenteze una despre alta.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil !”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Iris și Jasmine au intrat din nou în discuții. De data aceasta, totul a pornit de la un cont de Instagram, poreclit „gâsca cu perle”.

Un cont de Instagram plin de critici la adresa lui Jasmine, bănuit că ar fi fost creat de Iris

S-a adus vorba în backstage despre „gâsca cu perle”, o persoană care i-ar oferi lui Iris informații despre concurente și despre cine nu are stil în zona de fashion. „Lady Wistlestyle”, contul de pe Instagram care a primit această poreclă, este o persoană care face diverse comentarii legate de comportamentul și ținutele concurentelor din emisiune, însă există mici diferențe. Despre Iris, Alexandra și Maria ar vorbi mai elegant față de cum vorbește despre celelalte concurente, lucru care a făcut-o pe Jasmine să creadă că persoana respectivă nu este deloc imparțială. 

„Când vorbesc de lipsă totală de stil da, este doar ea (n.r.: Andreea), există niște poze pe acest cont cu un zoom în anumite părți ale corpului. Când spuneam că nu sunt de acord cu unele dintre comentariile ei erau cele care o vizau pe Becky. În rest, în ceea ce le privește pe concurente, mi se pare că are un simț al observației foarte bine dezvoltat și este cât se poate de obiectivă”, a declarat Iris.

Citește și: Jasmine o acuză pe Iris că se inspiră de la ea. Concurentele încep să râdă, iar Iris aruncă ironiile: „Ești această sursă de inspirație foarte ofertantă încât mi-e greu să mă abțin”

„Mie, din contră, mi se pare că doar despre tine și Alexandra vorbește frumos”, a spus Jasmine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Jasmine continuă să susțină că persoana care deține contul este lipsită de obiectivitate și că are trei concurente preferate, respectiv Alexandra, Iris și Maria. 

„Din comentariile pe care le-am citit eu și dintr-o analiză nu foarte vastă așa am observat, că e foarte acidă când vine vorba de Becky, de Andreea, de ce nu și de mine. În schimb, când comentează ținutele sau comportamentele concurentelor în speță, Maria, Iris și Alexandra o face într-un mod mai elegant”, a declarat Jasmine. 

Iris susține că Jasmine este obsedată de atenție

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Jasmine dacă este de părere că respectivul cont de Instagram este suspect sau că Iris s-ar inspira de acolo.

„Nu-i așa că ar fi foarte interesant să fie așa? Mie așa mi se pare”, a răspuns Jasmine.

Citește și: Ioana a izbucnit în lacrimi! Concurenta simte că nu este la nivelul competiției Bravo, ai stil! „Oricât încerc tot sau greș!” Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut tânăra în culise

„Dacă ar fi așa stai liniștită că niciodată nu aș scrie nimic de genul despre Becky, eu am o slăbiciune pentru ea deci nu e cazul. Și eu știu cine e, mi-a trimis poză cu ea, mi-a dezvăluit identitatea ei. E o femeie, nu e nici măcar în țară, e stabilită în Londra, dacă nu mă înșel, sau cel puțin în Anglia”, a declarat Iris.

Sătulă de comportamentul lui Jasmine și de declarațiile pe care le face, Iris a răbufnit și i-a spus verde în față lui Jasmine că este egocentristă și suferă de lipsă de atenție.

„Dacă cineva este aici pick me girl (n.r.: o femeie care susține că este diferită față de alte femei pentru a obține atenție) sau egocentristă ești chiar tu. Are impresia că toată lumea se învârte în jurul ei, are impresia că dacă noi venim cu o idee a fost prima dată a ei”, a spus Iris.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?