Noi detalii despre cazul mamei care și-a aruncat copiii de la balcon: ,,Nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”. Tatăl face dezvăluiri

Author: Diana Ghita

Ce amănunte scoate la iveală soțul celei care și-a aruncat copiii de la etaj

Sursa: romaniatv.net

Ies la lumină detalii tulburătoare în cazul copiilor din Botoșani aruncați de la balcon de către mamă. Tatăl lor mărturisește ce s-a întâmplat înainte ca tragedia să se producă.

Mama celor doi copii este, acum, internată la psihiatrie.

Citește și: „Nu am vrut să le fac rău” Motivul halucinant pentru care tânăra mamă din Botoșani și-a aruncat copiii de la etaj

Ce dezvăluiri face tatăl celor doi copii

În urma cumplitului eveniment, soțul femeii care și-a aruncat copiii pe fereastră este profund îndurerat și încă îi este greu să creadă cum a putut soția lui să recurgă la un asemenea gest extrem.

Înainte de-ai arunca pe cei mici de la balconul hotelului la care era cazată, femeia i-a trimis un mesaj ieșit din comun soțului ei. În încheierea celor scrise în mesaj, partenera acestuia a spus ,,Adio!”. 

Bărbatul evidențiază că ceea ce a făcut soția lui a fost cu totul neașteptat. Conform spuselor acestuia, femeia nu afișa un comportament din care s-ar fi putut anticipa că urmează să facă o asemenea faptă.

,,Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a

dezvăluit tatăl micuților, conform romaniatv.net.

De asemenea, gestul necugetat al femeii i-a surprins și pe vecinii ei, din localitatea de unde provenea. Nici aceștia nu-și pot explica fapte de care a fost în stare femeia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

,,Era o fată foarte respectuoasă, atentă cu copiii, dar cred că prea posesivă.

Mama soacră povestea mereu că și-ar fi dorit mai mult să o ajute, să îi ia măcar unul din copii. Din cele spuse de ea, deducem că nu a vrut asta, ci a vrut singură să își crească copiii”, a afirmat o femeie din localitate.

Citește și: „Nu am aer” Ultimele mesaje ale gravidei din Botoșani, care a murit la spital în așteptarea medicilor

Ce s-a întâmplat cu femeia și cei doi copii

Nu a mai durat mult timp de la incidentul cumplit, iar aceasta a fost internată la Spitalului Mavromatii din Botoșani, pe secția de Psihiatrie.

,,A fost internată o femeie în vârstă de 23 de ani la secția de Psihiatrie, cu ordonanță de la procuror în vederea unei expertize medico-legale.

Pacienta despre care este vorba nu este în antecedente cu afecțiuni psihiatrice”, a susținut Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Mavromatii Botoșani.

În urma coliziunii cu solul, copilul în vârstă de doar doi ani a murit pe loc, în timp ce fratele său de trei ani se află într-o stare gravă. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de a supraviețui.

,,Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă, scorul Glasgow este de patru. Deci este un scor Glasgow foarte aproape de ceea ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate, nu sunt leziuni care să poată fi rezolvate neurochirurgical”, a declarat medicul Marius Dabija, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Ies la lumină noi detalii despre crima din Mangalia. Loredana a fost supusă expertizei psihiatrice