Noi detalii despre sezonul patru al serialului "Bahar: Viata furata"! Regizorul actual a plecat! Iata cine vine in locul lui si ce schimbari au loc in faimoasa productie

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Producatorul serialului "Bahar: Viata furata", Huseyin Samson a facut cateva dezvaluiri in legatura cu echipa de productie a noului sezon ale carui filmari vor incepe la inceputul lunii august.

Huseyin Samson a anuntat ca noul regizor al serialului Bahar va fi Sadullah Şentürk, in varsta de 44 de ani.


Fostul regizor, Hamdi Alkan a parasit si el fotoliul de regizor dupa cele 100 de episoade ale serialului. El a reusit o mare performanta cu serialul Bahar aducand audiente record atat in Turcia cat si in tarile in care este difuzat.

Hamdi Alkan a dezvaluit ca va merge la Bodrum unde va scrie un scenariu pentru un film.
 

Tot producatorul Huseyin Samson a facut cateva declaratii cu privire la noile personaje din sezonul patru, insa nu a vrut sa dezvaluie surprizele care vor aparea. Cert este ca vor aparea mai multe actrite cunoscute publicului iubitor de seriale turcesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.