Noi DETALII ies la iveala in cazul sinuciderii actorului Robin Williams. A fost elucidata cauza mortii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Robin Williams a murit luni, iar primele indicii au indicat o posibila sinucidere. Politistii au declarat ca actorul a murit prin asfixiere.

Potrivit wowbiz.ro, actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, anunţa Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, care a precizat ca abia peste cateva saptamani va fi stabilita cu exactitate cauza decesului.

" Corpul domnului Robin Williams a fost gasit intr-o pozitie usor suspendata, cu o curea in jurul gatului. Celalalt capat al curelei era blocat intre usa inchisa si cadrul usii", a declarat, potrivit CNN, seriful Keith Boyd, care este si adjunct al principalului medic legist din comitatul Marin, situat in statul american California.



Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care par a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili componenta subtantei depistate, a adaugat locotenentul de politie Keith Boyd. Medicii legisti au prelevat probe si pentru analizele toxicologice. Potrivit presei americane, actorul nu a lasat niciun bilet de adio, oficialii din Marin County refuzand, insa, sa comenteze aceasta informatie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.