Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis-o pe Nicoleta în Popești-Leordeni. Acesta este fost angajat MAI

Author: Diana Bostan

Nicoleta, femeia ucisă în Popești-Leordeni

Sursa: Arhivă

Nicoleta este femeia din Popești-Leordeni care a plecat mult prea devreme din această lume, după ce un șofer drogat și băut a acroșat-o în fața porții. Noi detalii ies la iveală.

Femeia în vârstă de 56 de ani a fost ucisă chiar de ziua ei, în fața propriei sale case. În urma cercetărilor, a ieșit la iveală faptul că bărbatul este fost angajat MAI.

Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului ce a provocat tragedia din Popești-Leordeni

Nicoleta urma să împlinească 56 de zi, iar în momentul în care a ieșit la poartă pentru a luat tortul aniversar adus de o vecină, un șofer drogat și băut a intrat în mașinile parcate pe marginea drumului.

Femeia în vârstă de 56 de ani a fost prinsă între fiarele mașinilor, iar în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta s-a stins din viață la spital.

Citește și: Accident cumplit între un autocar plin de nuntași și un camion! Sunt cel puțin șase morți și peste 40 de răniți

Constantin Păun este șoferul drogat și băut care a provocat teribila tragedie, însă asta nu e tot.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul este fost angajat MAI, ocupând funcția de șef de cabinet al fostului ministru de interne Gavril Dejeu.  

Citește și: Continuă seria tragediilor pe șoselele din România! Două persoane au fost rănite în urma unui accient provocat de un șofer drogat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Acesta este și fost ofițer de crimă organizată la BCCO București și lucrător la ISOP, de unde a ieșit la pensie.

În urma testelor a reieșit faptul că șoferul era drogat și băut

Constantin Păun a fost testat cu aparatul etilotest, unde a fost înregistrată valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a ieșit pozitiv și în urma testării cu aparatul drug test.

Citește și: ,,Sună, mă, la salvare! S-a făcut varză". Un autocar cu zeci de ucraineni a fost strivit de un limitator de înălțime, la Năvodari. A fost activat planul roșu

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat”, se arată în comunicatul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Citește și: „Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat în continuare pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.