Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului accidentat de Monica Odagiu! Ce au făcut șefii lui Alexandru cu doar o oră înainte de tragedie

Author: Lavinia Medrea

Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului accidentat de Monica Odagiu

Sursa: Facebook Monica Odagiu - colaj Kanal D

Ies noi detalii la iveală în cazul accidentului în care au fost implicați actrița Monica Odagiu și un tânăr de 33 de ani, Alexandru.

Monica Odagiu conducea o mașină dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă, moment în care un bărbat de 33 de ani pare că s-ar fi aruncat sau ar fi căzut în fața autoturismului actriței. 

Ce au făcut șefii lui Alexandru cu doar o oră înainte de tragedie

Cu o oră înainte de tragedie, șefii lui Alexandru ar fi chemat o ambulanță la locul de muncă unde lucra tânărul, asta pentru că se simțea rău după ce consumase alcool în incintă.

Până să ajungă echipajul medical, Alexandru deja plecase de la muncă.

Despre Alexandru, în vârstă de 33 de ani, se știa că avea o problemă cu alcool-ul. Acum câțiva ani, tânărul plecase de la același loc de muncă în străinătate, pentru a-și câștiga un trai mai bun.

Citește și: „A încercat să se ridice și să-și continue drumul”. Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ulterior, Alexandru a revenit în România la același loc de muncă, respectiv la cazino, acum o lună. Șefii s-au ocupat ca la momentul reangajării să-l întrebe dacă mai are probleme cu alcoolul. Tânărul a afirmat că nu mai bea și a explicat că a rezolvat dependența de alcool.

Monica Odagiu a făcut tot posibilul să evite tragedia

Pe 9 aprilie, Alexandru s-ar fi dezechilibrat sau aruncat direct în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

Chiar dacă actrița a făcut tot posibilul să evite tragedia și a avut o reacție corectă în momentul impactului, Alexandru s-a stins din viață.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Citește și: „Vă rog. Nu am vrut” Monica Odagiu a cedat când a văzut-o pe mama tânărului ucis în accident! Și-a cerut iertare printre lacrimi

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit”, a transmis Monica Odagiu, după ce și-a mai revenit din șocul trăit în urma accidentului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.