Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 iul 2024, 19:01

Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea

Sursa: Facebook/WOWbiz

Anchetatorii din cazul crimei de la Brăila explorează noi ipoteze în urma probelor recente. Marina Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu a tratat o problemă dentară a agresorului.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime din supărare, după ce dentista nu a vrut să îi trateze suspectului o măsea, din cauza unei infecții.

O altă pistă investigată indică posibilitatea unei tentative de furt: se bănuiește că dentista l-ar fi prins pe bărbat în timp ce acesta îi jefuia cabinetul.

Citește și: Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei

Dentista, ucisă pentru că nu a vrut să trateze măseaua suspectului?

Deși au trecut aproape zece zile de la moartea violentă a doctoriței, anchetatorii nu au reușit încă să stabilească un motiv clar al crimei. Arma crimei nu a fost găsită, iar suspectul nu își recunoaște faptele. Probele adunate în urma perchezițiilor sunt în curs de analiză, iar verificările și audierile continuă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

O primă variantă investigată acum de anchetatori este cea potrivit căreia suspectul ar fi recurs la o crimă atât de oribilă din cauză că dentista nu a vrut să îi trateze măseaua cu infecție,

care îi provoca dureri acestuia. 

Posibilă armă a crimei, descoperită în casa mamei suspectului

În cea de-a noua zi de la uciderea medicului stomatolog, poliția a efectuat trei descinderi matinale, la locuințele părinților și socrilor principalului suspect, precum și la casa acestuia. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat un briceag cu lama de 17 centimetri, găsit într-o bibliotecă printre cești de porțelan.

Acest obiect a fost sigilat și va fi supus unei expertize.

Descinderile au continuat la casa suspectului, situată la circa 150 de metri de cabinetul unde a avut loc crima. Perchezițiile au durat două ore, iar polițiștii au ridicat o cutie cu haine ale suspectului, pentru a fi analizate.

Citește și: Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”

Principalul suspect a fost dus la Inspectoratul de Poliție Județean pentru o nouă rundă de audieri, asistat de noul său avocat din Galați. Telefonul victimei nu a fost încă găsit, ceea ce îngreunează investigațiile. De asemenea, nu au apărut noi informații relevante privind motivul crimei.

În continuare, suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice la Institutul Mina Minovici din Capitală, pentru a determina dacă acesta avea discernământ în momentul comiterii faptei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.