Noi detalii în cazul descoperirii macabre din Dâmbovița. Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe marginea autostrăzii A1

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2024, 14:48

Misterul cadavrului descoperit pe un câmp, în apropiere de autostrada A1, e pe cale să fie elucidat de către anchetatori. Probele adunate până acum de poliție arată faptul că femeia ucisă cu sânge rece ar putea fi din București.

Caz cutremurător în Dâmbovița. Cadavrul tranșat al unei femei a fost găsit pe câmp, pe marginea Autostrăzii A1, la doar o oră de București. Descoperirea macabră a fost făcută de trei bărbați care se întorceau de la serviciu. Șocați de cele văzute, aceștia au alertat imediat Poliția. În prezent, anchetatorii încearcă să afle identitatea femeii, cine este autorul crimei, dar și în ce circumstanțe s-a produs cumplitul eveniment.

Cadavrul secționat al unei femei a fost descoperit pe un câmp din Dâmbovița

Un grup de muncitori au făcut o descoperire șocantă pe un câmp din satul Olteni, mai multe rămășițe umane au fost găsite împrăștiate pe câmp, pe marginea autostrăzii. Echipa complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, a fost imediat formată după apelul la 112.

În prezent anchetatorii așteaptă rezultatele probelor ADN, care vor stabili identitatea femeii decedate.

"Întâmplare a fost că ne-am oprit să mut o butelie din portbagaj pe bancheta din spate. La momentul plecării, șoferul, a observat un picior de om pe o arătură. Într-adevăr, am mers până acolo și am constatat că într-adevăr era un picior de om. Era în putrefacție. După adidași, asta am constatat că era un picior mic și am considerat că este o femeie.

Era la câțiva metri de drum. Sacul era un pic mai la dreapta", a dezvăluit bărbatul care ar fi descoperit cadavrul, potrivit antena3.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: „A observat un picior de om pe arătură”. Cui aparțin rămășițele umane descoperite pe un câmp din Dâmbovița. Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit cadavrul

Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe marginea autostrăzii A1

Anchetă este în curs de desfășurare, probele ADN ridicate de la față locului au fost trimise deja la București pentru a putea fi identificată identitatea femeii găsite moarte. În prezent, anchetatorii iau în calcul două ipoteze. Fie ar putea fi vorba despre o tânără din București, sau o femeie din Argeș, deoarece ambele fuseseră date dispărute în urmă cu o luna.

Potrivit antena3.ro, se pare că este vorba despre trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani. Dar se așteaptă rezultatele analizelor de la Institutul Național de Medicină Legală pentru a se află exact, în primul rând, cine este femeia găsită moartă, dar și care a fost de fapt cauza decesului.

Citește și: Micuța Danka Ilici a fost găsită moartă! Fetița de 2 ani a fost dată dispărută de săptămâna trecută: Aleksandar Vucic, președintele sârb, “Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?