Noi detalii în cazul mamei care a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii, susținând că este posedat. Ce s-a întâmplat cu femeia, după ce a vrut să-și omoare fetița

Author: Lavinia Medrea

Ce s-a întâmplat cu femeia, după ce a vrut să-și omoare fetița

Sursa: Captură YouTube Replica de Constanța

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Constanța, a fost văzută de mai mulți trecători alergând cu copilul ei în brațe. Mama fetiței avea o cruce în mână și susținea că fiica ei este posedată, astfel că singura soluție de a o scăpa de diavol este să o arunce în fața mașinilor.

Fetița, care urma să fie aruncată în fața mașinii de către mama ei, era parțial dezbrăcată, legată de mâini și picioare și înfășurată cu o fașă albă pe cap. În acest timp, femeia rostea un fel de descântec.

Mărturiile trecătorilor. Femeia a fost oprită de oameni

Trecătorii care au oprit-o pe femeie să-și arunce fata în fața mașinilor spun că aceasta susținea că micuța era posedată, iar singura cale prin care putea fi salvată de diavol era să fie aruncată în fața mașinii.

Femeia nu a apucat să ducă la bun sfârșit tragedia, deoarece trecătorii au oprit-o. 

„Bărbat: „O doamnă, fug după ea acum, are un copil legat la mâini și la picioare”.

Femeie: „Nu este adevărat!”

Citeste si: Cine este mama care a vrut să-și arunce fetița în vârstă de șapte ani în fața mașinilor. Ce se întâmplă în aceste momente cu copilul

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bărbat: „E înfășurată toată într-un prosop și alerg după ea acum. Da, îi e înfășurat capul într-un prosop, nu știu. E legată la mâini. Stați aici, doamnă. Unde fugiți”, este conversația auzită în videoclipul cu întâmplarea, apărut în mediul online.

„O doamnă foarte stăpână pe sine a sunat și a zis că un copil în lenjerie intimă și cu un prosop în cap este în stare de pericol, mama are o cruce la ea.

Apelul a fost preluat de noi și am anunțat și 112” , a precizata Mădălina Turza, consilier de stat, coordonator al programului „Din grijă pentru copii”, sesizată prin apel la 119.

Femeia a fost dusă la psihiatrie pentru a fi evaluată

După ce au intervenit polițiștii, femeia a fost dusă la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța pentru a fi evaluată, dar nu a vrut să comunice.

Se pare că mama fetiței nu ar fi avut probleme psihice până acum. Soțul femeii se afla în voiaj, fiind navigator, și va reveni acasă în câteva zile. 

Citeste si: O mamă a încercat să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că fiica ei era posedată și a legat-o de mâini cu geanta

Copilul a ajuns la bunicul său din partea mamei, iar femeia va primi îngrijiri medicale de specialitate.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.