Sabina, tânăra polițista de 29 de ani din Brașov, găsită împușcată în cap, s-ar fi certat cu soțul ei cu o seară înainte de tragedie. Poliția suspectează întâmplarea ca fiind, de fapt, o crimă, nu o sinucidere. Conform spuselor mamei tinerei, biletul de adio nu este scris de ea. Este un bilet scris în grabă, cu o caligrafie urâtă, lucruri care nu erau specifice regretatei polițiste.
Polițista din Brașov a venit plângând la locul de muncă, după o ceartă cu soțul ei
Colegii tinerei ar fi declarat că femeia a venit după ce a plâns la serviciu, de dimineață.
Soțul le-a spus criminaliștilor că a găsit-o pe polițistă într-o baltă de sânge, în bucătărie. Revenise acasă împreună cu tatăl soției, pe care l-ar fi sunat să vină să-l ajute să liniștească cearta dintre ei.
Tânăra polițstă era afectată de faptul că sora soțului se băga prea mult în relația lor și l-ar fi rugat pe soțul ei să se ocupe de această problemă.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
„Fiind plecat, soțul a primit de la femeie un mesaj care l-a pus în alertă. L-a sunat pe tatăl femeii și împreună s-au dus la domiciliu. Ușa încuiată, fără urne de forțare. Femeia împușcată, pistolul sub masă”, au mărturisit niște apropiați.
Mama polițistei: „Soțul ei era în sufragerie, făcut ghem, şi avea un plâns isteric”
„Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”, a declarat mama polițistei, despre care se spune că este diagnosticată cu Alzheimer.
„O familie fericită, vă spun; eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic”, a declarat un vecin despre familia polițistei.
Biletul de adio nu este credibil pentr polițiști
„Suntem în debutul unui caz care, după tiparul pe care îl supunem analizei, imită alte cazuri similare. Sigur, va trebui să se vadă dacă este accident, dacă este gest suicidar sau dacă este crimă. Problema asta cu bilet lăsat nu-i impresionează pe criminaliști. Am mai avut bilete lăsate și care erau menite să acopere crima.
Nu putem avansa absolut nimic. (...) Doar am emis ipoteza că aflarea adevărului este sarcina criminaliștilor. Ei vor putea să facă diferențe în momentul în care vor avea rezultatele următoarelor categorii de expertize: expertiza balistică, expertiza traseologică, expertiza medico-legală și expertiza biochimică. Abia atunci vei putea să tragi concluzii, iar la toate acestea se adaugă expertiza grafoscopică, de identificare a scrisului”, a explicat expertul Tudorel Butoi.