Noi detalii incredibile in cazul asasinatului de la Arad! Iata ce au descoperit anchetatorii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 iun 2021, 13:12
mul de afaceri, Ioan Crişan, a murit, sâmbătă trecuta, după ce maşina în care se afla a explodat.
Sursa: Facebook

Ies la iveala noi informatii despre cumplita tragedie petrecuta la Arad. Anchetatorii au descoperit recent doua tipuri diferite de ADN in masina afaceristului Ioan Crisan.

Potrivit digi24.ro, anchetatorii care se ocupa de cazul asasinatului petrecut la Arad au descoperi noi detalii importante. Acestia au gasit doua tipuri de ADN in masina afaceristului Ioan Crisan, in urma cercetarilor efectuate.

Noi detalii importante in cazul asasinatului de la Arad

La o saptamana de la teribilul asasinat petrecut in Arad, cand masina renumitului om de afaceri Ioan Crisan a explodat in parcarea unui supermaket, anchetatorii au descoperit noi detalii extrem de importante, constand in doua tipuri de ADN diferite pe explozibilul gasit in masina afaceristului.

Astfel, anchetatorii au descoperit faptul ca una dintre probele de ADN este a victimei, iar in ceea ce priveste cea de-a doua mostra de ADN, acestia fac noi cercetari pentru a identifica persoana careia ii apartine. Din primele cercetari mostra de ADN respectiva nu se afla in baza de date a politiei, potrivit Digi24.

Totodata, procurorii asteapta si incheierea expertizei asupra bombei folosite, pentru a se afla ce tip de explozibil a fost utilizat la declansarea tragediei.


De asemenea, in vederea identificarii celui care a declansat asasinatul, politistii din Arad colaboreaza deja cu oamenii legii din alte tari europene, intrucat acestia au banuieli ca asasinatul ar fi fost pus la cale de cineva din afara Romaniei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Omul de afaceri Ioan Crisan a decedat, sambata, 29 mai, dupa ce masina in care se afla a explodat.

Rezultatele necropsiei au aratat faptul ca afaceristul ar fi murit la cateva secunde dupa ce automobilul pe care il conducea a explodat.

In cursul zilei de luni, 31 mai 2021, procurorii Parchetului General au transmis ca explozia de la Arad in care renumitul om de afaceri, Ioan Crisan, a murit, este incadrat la ucidere cu premeditare, luandu-se in calcul varianta in care totul a fost comandat, iar bomba ar fi fost declansata de la distanta.


Celebrul afacerist Ioan Crisan era proprietarul unei ferme de somn african, printre putinele astfel de ferme la nivelul Europei, pe care a amenajat-o in incinta unei foste fabrici de canepa din Arad.

Citeste si: S-a aflat cauza decesului omului de afaceri Ioan Crişan! Ce spun specialiștii

Citeste si: Detalii socante in cazul atacului cu bomba din Arad! Anchetatorii au deja un cerc de suspecti!

 

Taguri: