Noi DETALII SOCANTE ies la iveala in cazul medicului iesean acuzat ca a facut experiemente pe pacienti

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Apar noi detalii in scandalul medicului iesean acuzat ca a facut experimente pe pacienti, fara vreun acord impus de protocolul medical.

Rudele unui barbat din Suceava, internat acum cateva luni sub supravegherea doctorului si decedat ulterior, fac declaratii care cantaresc greu in ancheta. Bietii oameni n-au pus prea multe intrebari, au mers pe mana medicilor. Daca erau necesare sau nuanumite proceduri, doar foile de observatie ale spitalului pot sa o dovedeasca. Rudele stiu doar atat: ca al lor a murit in floarea varstei: „ Acum i-a spus ca ii trebuie proteza, ca peste o jumatate de ora sa spuna ca a cazut in coma, ca peste o ora sa spuna ca a decedat .”

Medicul implicat in scandalul

urias izbucnit la Spitalul de Neurochirugie reactioneaza: vorbeste despre o razbunare a conducerii. Ancheta scoate la iveala noi detalii ale acestui caz socant: declaratii importante se bat cap in cap.

Conducerea spitalului a aprobat un studiu, nu stiu daca e acelasi sau altul, dar care se refera si la punctiile lombare ”, afirma Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor. Pe cand Marius Dabija, purtatorul de cuvant al spitalului, neaga acest lucru: „ Nu exista niciun studiu de care noi sa avem stiinta la vremea asta cu avizul Comisiei de Etica ”.

Neurochirurgul iesean e acuzat de conducerea spitalului si anchetat de procurori, dupa ce ce ar fi facut experimente ilegale pe pacientii sai! Ar fi vrut sa revolutioneze medicina, dar in mare secret: se pare ca nu-si anunta subiectii,  oameni internati cu diverse traumatisme ale coloanei vertebrale, prin ce vor trece, le preleva, fara consimtamant sau vreun acord impus de protocol, lichid cefalo-rahidian. Ramane de vazut cum va concluziona ancheta procurorilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130573##