Noi detalii socante in cazul Elodia Ghinescu: cum si-a ucis Cristian Cioaca sotia, un comisar sef a facut dezvaluirea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 sep 2018, 11:21

La mai bine de 11 ani de la producerea crimei, cazul Elodiei inca aduce la suprafata detalii surprinzatoare, nestiute pana acum.

Comisarul sef Vasile Viorel, cel care coordoneaza ancheta in cazul Elodia Ghinescu, a facut recent o serie de dezvaluiri referitoare la modul in care Cristian Cioaca ar fi comis oribila crima.

Potrivit oficialului, Elodia ar fi fost omorata in dormitorul apartamentului in care locuiau cei doi, lucru demonstrat si de cele 5 straturi de vopsea gasite pe unul dintre peretii incaperii.

"Tot dormitorul in care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea.

In locul in care s-au descoperit urme de sange sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet si unul de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate de sange ce ne-a dus la concluzia ca acolo a fost o crima", a spus comisarul.

Vasile Viorel a mai declarat ca, cel mai probabil, arma crimei a fost chiar pistolul politistului Cristian Cioaca.

"Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului.

"Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan", a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv in 2016 la 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.