Noi detalii socante in cazul politistei criminale din Gorj: s-a descoperit ce greseala fatidica a facut sotul femeii, toata tragedia putea fi evitata

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 aug 2018, 09:58

Noi detalii socante apar in cazul politistei din judetul Gorj care si-a omorat propria mama si copilul, dupa care s-a sinucis.

Surse din interiorul anchetei spun ca pistolul cu care s-a comis crima, care apartinea sotului Adelei Maria Lapadat, nu era depozitat in seif, ci era lasat la vedere, pe o masa.

Politista criminala a avut astfel acces foarte usor la arma crimei. Sotul ei, si el politist de profesie, urma sa intre in schimbul 3, insa a fost rugat de sotie ca, inainte de a pleca la serviciu, sa iasa si sa cumpere niste pastile.

Cand s-a intors barbatul si-a gasit toata familia moarta. El este acum cercetat pentru neglijenta in serviciu, deoarece ar fi trebuit sa depoziteze arma intr-un seif special din apartamentul pe care il avea in Targu Jiu.

Adela Maria Lapadat, in varsta de 33 de ani, de profesie politist, si-a impuscat propria mama cu ajutorul unei arme. Ulterior a tras si in propriul copil, in varsta de 6 luni, iar in cele din urma s-a sinucis.

Femeia era casatorita de 3 ani si ducea o viata linistita alaturi de sotul ei.

Ulterior s-a aflat ca Adela Maria Lapadat suferea de depresie postnatala, boala care ar fi impins-o sa comita gestul necugetat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.