Noi detalii uluitoare, ale martorului cheie, in cazul Lara Saban!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Dezvaluiri despre viata ei periculoasa din Turcia, intr-o lume a milionarilor, dar si a amenintarilor cu moartea.

Cine si de ce i-ar fi vrut raul Larei Saban, dar si copilului ei, cine ar mai fi putut fi implicat in moartea tinerei, aflati de la oamenii care i-au fost cel mai aproape, pana in ultimele clipe, la Stirile Kanal D, ora 19!

In reportajul trecut ati putut urmari cum Christian Sabbagh a reusit sa gaseasca martorul care s-ar putea dovedi cheia rezolvarii uneia dintre cele mai teribile si misterioase crime din ultimii ani.

Este vorba de Bilge Sezgin, o prietena apropiata a victimei, care sustine ca Lara Saban isi presimtea sfarsitul.

“Bilge Sezgin a venit in Romania, a adunat singura informatii, riscandu-si viata. A primit amenintari cu moartea, chiar a supravietuit miraculos unui accident. Acestei femei nu-i lipsea nimic si se afla dincolo de orice suspiciune morala, putea sa isi vada linistita de viata ei. Dar Bilge Sezgin vrea sa-si respecte promisiunea facuta Larei Saban ca fetita ei va fi in siguranta…”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratati marturii si detalii cutremuratoare, chiar de la martorul surpriza, despre ultimele zile ale Larei Saban, dar si despre motivele pentru care se temea pentru viata ei, in exclusivitate la Stirile Kanal D, de la ora 19.00!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.