NOI dezvaluiri BOMBA! Cele mai TRISTE momente ale Andreea Marin: "Violeta si fiul lui Stefan au plans unul in bratele celuilalt!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:49

Andreea Marin a acceptat sa-si deschida sufletul si avorbit despre cel mai dificil moment din despartirea de Stefan Banica.

"Cel mare cobora pe scari plangand a luat-o pe Violeta in brate si au inceput amandoi sa planga. Nu meritau copiii nostri acest moment, ne-a durut cumplit", a dezvaluit Andreea. 

 

"Am avut aproape intreaga familie: sora mea, tatal meu, mama lui Stefan. Am fost foarte uniti si asta spune multe. Nu se pot compara cele doua casnicii prin care am trecut. Sunt mandra de felul in care am reusit sa trecem prin acest moment dificil.

Culmea! Am fost mai uniti in acest moment al despartirii. E tare greu sa te lupti cu propria vina, dar sa nu crezi ca nu am semne de intrebare chiar si astazi, pentru ca inca am sentimente. Exista momente in care imi este mai greu, dar pe total nu am timp sa stau, vreau sa fiu un model pentru fiica mea. Seara imi este cel mai greu, mai ales cand Pitica adorme si sunt singura", a povestit Andreea Marin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

"Stefan a castigat procesul tocmai pentru ca era o acuzatie mult prea grava si aceasta femeie nu si-a vazut pur si simplu de treaba. Cred ca sunt mai puternica decat multi cei care vorbesc despre mine".

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?