Noi DEZVALUIRI BOMBA: Franco, iubitul fiicei lui Adrian Minune, era in acelasi timp si cu Betty Salam si cu Carmen?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Telenovela Adrian Minune continua cu episodul „Triunghi amoros?”. A batut Franco si la poarta lui Salam? Se pare ca „ginerele” lui Adi Minune se da in vant dupa fetele frumoase si bogate ale manelistilor.

Un apropiat al lui Florin Salam spune ca acum un an, cand ii jura iubire vesnica fiicei lui Minune, tanarul incerca sa se mai apropie de o fata.

Stiu ca vara trecuta Franco a vrut sa o combine si pe Betty, fata lui Salam. Ii trimitea mesaje pe telefon, dar ea nu i-a raspuns. Mi-a spus ca i-a cerut si bani. ”, A spus pentru WOWbiz, un apropiat de-al lui Salam.

Barbatul a mai spus ca Betty nu s-a lasat asa usor pacalita: „ Ea nu i-a dat, ca stia ca e plin de datorii. Si a ramas si surprinsa ca i-a cerut bani, pentru ca nu se stiau foarte bine. S-au intalnit o singura data, insa, ea era cu niste prieteni si nu i-a acordat prea multa atentie. Cu toate astea, atunci cand a avut nevoie de bani, el a apelat direct la ea ”.

Se folosea de banii iubitelor? Cert este ca tanarul nu a reusit sa intre in gratiile fetei lui Florin Salam, asa ca a abandonat lupta. Cei care il cunosc pe Franco nu prea au cuvinte de lauda la adresa acestui rapitor de inimi. Un lucru este cert! Carmen il iubeste pe Franco si nu are de gand sa renunte la iubirea vietii ei!

Adrian Minune a incercat sa isi induplece fiica sa se intoarca acasa.

Chiar lasat de inteles ca ar ierta-o si ca ar accepta drumul pe care Carmen l-a ales impreuna cu dragostea vietii ei. Chiar daca in ultima vreme, ii ajung tot felul de lucruri la urechi despre viitorul ginere, Adi Minune spera sa existe si un final fericit in acest film.

##VIDEO112269##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta