Noi dezvaluiri despre iubirile secrete ale Printesei Diana!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:58

Se pare ca Printesei Diana ii picase cu tronc un chirurg cardiolog, iar legatura cu Doddi Al-Fayed nu a fost decat un plan bine pus la punct de printesa pentru a-l face gelos pe primul. .

Toate aceste dezvaluiri vor fi redate in cea mai noua productie cinematografica, “Caught In Flight”Cea care ii va da viata printesei care a murit intr-un accident de masina la Paris, in 1997, va fi starul Jessica Chastain.

Diana s-a straduit din rasputeri sa tine departe de presa legatura amoroasa pe care a avut-o cu doctorul Hasnat Kahn de care se indragostise in 1995.

Cei doi s-au intalnit la Londra, la Royal Brompton Hospital pe cand printesa isi vizita un prieten care trecuse printr-o operatie la inima.


Dr. Kahn, pe numele de alint pus de Diana, Mr.Wonderful, nu a suflat o vorba despre relatia cu printesa pana cand un ziar i-a luat un interviu in 2008, aducand in discutie si legatura lor amoroasa.

Medicul arab a marturisit ca ea era atat de indragostita de el incat planuia sa se converteasca la religia musulmana. Kahn a mai dezvaluit ca Diana a purtat o rochie traditionala in momentul cand a facut cunostinta cu familia lui din Pakistan.


Dr Kahn, care a parasit Marea Britanie in 2007, a povestit ca Diana a fost devastata in momentul cand el a pus capat relatiei in 1997.

Nu se prea stiu detalii despre viitorul film, dar s-au aflat locatiile unde va fi filmata pelicula. Au fost alese Pakistanul, Angola, Sudul Frantei si Parisul unde Diana a murit in bratele iubitului Dodi Al-Fayed.
S-a speculat si faptul ca Diana s-a aruncat in bratele fiului miliardarului Modamed Al-Fayed pentru a-l face jelos pe Kahn.


Filmul va fi regizat de regizorul german Oliver Hirschbiegel, cel care a realizat controversatul film despre Hitler, “Downfall”.

 

Taguri: