Noi dezvaluiri despre moarte lui Ionut facute de MARTORUL cheie!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:13

Martorul cheie cautat saptamani la rand de politisti a venit astazi la Parchet insotit de avocatul sau.

Recunoaste ca l-a gasit pe fratele lui Ionut plangand pe strada.

De Ionut n-a mai dat! Copilul a fost descoperit fara viata cateva ore mai tarziu,cu trupul sfasiat. Astazi anchetatorii s-au intors la locul tragediei. I-a adus acolo cadavrul unui caine.Zona a fost cercetata chiar in ziua tragediei, insa cei care au trecut prin zona au descoperit si alte indicii. Martorii povestesc ca acest loc este folosit drept "ring" pentru cainii de lupta.

Si asta pentru ca e ferit de priviri indiscrete.
Alte persoane spun ca aceasta zona a lacului Tei este plina de animale: maidanezi sau caini cu stapan, lasati sa hoinareasca singuri. O alta problema pe care o au procurorii este legata de locul in care a murit Ionut. Este posibil ca micutul sa fi fost mutat, pentru a i se ascunde cadavrul. Sa fi facut asta stapanul unui caine de lupta scapat de sub control? Sa-l fi tarat maidanezii? Acestea sunt ipotezele pe care le verifica anchetatorii.
Am incercat si noi un mic experiment, pentru a intelege mai bine cum s-a petrecut nenorocirea.

In parcul Tei, Ionut a fost suprins pentru ultima data in viata de camerele de supraveghere. A reusit singur sa parcurga o distanta atat de mare doar pentru a-si gasi moartea in coltii animalelor? O intrebare la care se chinuie sa raspunda o armata de procurori si criminalisti.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”