Noi DEZVALUIRI in cazul copilului otravit la gradinita!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:24

Anchete peste anchete au inceput dupa ce un copil de numai doi ani si jumatate s-a intoxicat la gradinita cu o substanta folosita la curatenie.

Conducerea inspectoratului scolar judetean din Iasi spune ca gradinita nu avea autorizatie de functionare pentru acel sediu. Explicatia: institutia si-a schimbat sediul, dar nu a anuntat autoritatile pentru a primi o autorizatie.Pentru ca functiona ilegal, se poate ajunge pana la inchiderea gradinitei. Si politia s-a autosesizat in acest caz. Oamenii legii vor sa afle daca a fost vorba despre neglijenta mamei copilului sau a angajatilor gradinitei. Nenorocirea s-a petrecut luni la pranz.Inainte

sa il ia acasa, mama l-a trimis in sala de clasa sa isi recupereze sticlutza cu ceai. Micutul a incurcat sticlele si a pus mana pe un recipeint care semana perfect cu al lui, dar in care se afla clor.
A baut pe nerasuflate din el si s a intors la mama ....N a apucat sa mai spuna nimic ca i s a facut rau...Revolttai
parintii acuza gradinita, mai precis femeia de serviciu, care si-ar fi insusit o sticla a unui alt copil, cu nume aproape identic cu al baiatului intoxicat, pe care a umplut o cu solutie pentru dezinfectarea toaletelor.Vina principala pare ca o are femeia de serviciu, care a comis o gafa monumentala. Fara sa vrea si sa se gandeasca la pericolul pe care-l expune, a intins fara sa vrea o capcana celor mici.
In sticla in care un alt prescolar isi aducea, pana mai ieri, apa in ghiozdanel, angajata gradinitei a turnat clor si a mutat-o in camera cu produse de igienizare.Pana una alta, directorul gradinitei private a demarat o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de intamplarea care putea deveni tragica. Pe de alta partem, parintii se gandesc serios sa-i actioneze in judecata pe directorul si educatoarea unitatii.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”