Noi DEZVALUIRI incendiare facute de o amica a Printului Harry care a luat parte la petrecerea care a facut inconjurul lumii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 08:55

O tanara pe nume Carrie Reichert care a fost la aceeasi petrecere cu Printul Harry in noaptea in care au jucat billiard pe dezbracate, a dat detalii despre ce s-a intamplat atunci.

Carrie a spus ca a fost printre cele zece domnisoare care au patruns in anturajul lui Harry in apartamentul sau VIP. "Harry era deja dezbracat", a marturisit Carrie." Era o nebunie acolo. Avea o privire pierduta si se juca cu betele de biliard." 

"Asa gol, Harry mergea la fete si le imbratisa. Era caraghios", a spus Carrie. Ea a confirmat si faptul ca multe fete erau dezbracate complet, insa nu era vorba de nicio orgie.
" Era un lucru sexy si atat, ca un joc. El vroia sa faca pe toata lumea sa se dezbrace." 

Carrie a vazut si momentul in care Harry a imbratisat-o pe la spate pe fata cu care apare in poza. Era o tipa timida. Carrie i-a fost prezentata Printului si i-a zis ca e nascuta in Anglia deoarece tatal ei, membru in U.S.Army a fost relocat acolo.
Iar el a zis:" Super, nu imi vine sa cred ca esti in Vegas." Apoi amandoi s-au retras intr-o camera." A fost dragut, insa prea grabit. Alcoolul l-a afectat. Am stat vreo 15-20 de min. Ne-am sarutat si a fost deschis la propuneri. Nu a fost nimic romantic."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.