NOI DOVEZI care il incrimeaza pe atletul care si-a omorat iubita! Se pare ca a impuscat-o in urma unei doze de steroizi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:46

Detectivii care lucreaza la acest caz au gasit la resedinta atletului Oscar Pistorius steroizi. Ei presupun ca acesta a impuscat-o pe Reeva Steenkamp in urma efectului pe care drogurile l-au avut asupra lui.

 Acestia au mai gasit si o bata de baseball plina de sange cat si dovezi ca atletul bauze foarte mult inainte sa o ucida cu sange rece pe iubita lui in noaptea de Valentine’s Day.

Acestia au mai gasit si o bata de baseball plina de sange cat si dovezi ca atletul bauze foarte mult inainte sa o ucida cu sange rece pe iubita lui in noaptea de Valentine’s Day.
Politistii cred ca Pistorius si-ar fi lovit si si-ar fi impuscat iubita in urma unui acces de furie dat de acele droguri cu efect secundar.


Se pare ca sportivul a lovit-o pe Reeva mai intai cu bata de baseball in sold, iar aceasta, ranita s-a refugiat in baie unde a inchis usa. In accesul lui de furie, Pistorius a inceput sa traga cu arma, iar gloantele, in total patru la numar au nimerit-o in cap si mana si umar pe Reeva.
In urma dovezilor fgasite la resedinta lui, atletul a fost pus sa faca teste pentru a se vedea daca in roganisul lui urmele de droguri.

Avocatii lui Pistrous sustin ca acesta nu stia ca Reeva era acasa si vroia sa ii faca o surpriza iubitului ei si crezand ca e un hot a inceput sat raga cu arma Politistii nu cred aceasta variant mai ales ca in telefonul Reevei au gasit un mesaj de la un prieten.
Se pare ca aceasta mai tinea legatura cu el si Pistorius manat de gelozie a inceput sa o loveasca cu bata pe Reeva. Parintii fetei sunt in stare de soc si nu inteleg ce s-a intamplat. Ei nu il acuza pe atlet. Acesta isi sutine versiunea ca nu stia ca Reeva e in casa si de atunci plange incontinuu.