Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive. Ce poți vedea începând de luni?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 03:30
Ce poți urmări în emisiunile difuzate pe canalul de YouTube theXclusive
Sursa: Captură KANAL D

Se anunță o săptămână plină de distracție pe canalul de YouTube theXclusive. Cele mai noi ediții ale emisiunilor tale preferate vor fi încărcate pe canalul de YouTube theXclusive luni, după ora 19:00.

Pe canalul de YouTube theXclusive te așteaptă o săptămână plină de distracție. Noile ediții ale emisiunilor tale preferate, „CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” aduc subiecte noi, interesante, dar și momente emoționante. Iată ce poți vedea pe canalul de YouTube theXclusive începând de luni, după ora 19:00.

Subiectele săptămânii pe canalul de YouTube theXclusive! Ce vei putea vedea în noile ediții ale emisiunilor tale preferate?

Urmează o săptămână plină pe canalul de YouTube theXclusive. Episoadele integrale ale celor 6 emisiuni: „CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” se anunță cu adevărat speciale, astfel că nu trebuie să le ratezi. Edițiile integrale le poți urmări luni seară, începând cu ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive. 

Citeste si: Luni, de la ora 19:00, vezi cele mai noi ediții marca theXclusive! Invitați de top, provocări și divertisment de calitate. Play e tot ce vrei!

„CazaCU Muncă Grea” aduce în fața fanilor emisiunii o nouă meserie pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Cătălin Cazacu va afla toate secretele care se ascund într-o florărie și va fi nevoit să facă față tuturor provocărilor care vin la pachet cu acest job. Deși pare o meserie ușoară, în realitate, Cătălin Cazacu va afla că lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

La “În oglindă”, Mihai Ghiță o va avea invitată pe Sharon. Aceasta va face dezvăluiri despre o meserie nouă și foarte controversată: videochat. A lucrat în bancă, a făcut marketing și la bază este jurnalist. Ce a determinat-o să facă o schimbare radicală?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În “Duet cu Alexandra” va cânta Paula Seling. Artista va impresiona din nou cu vocea ei, iar Alexandra Ungureanu se va asigura că artista va face mărturisiri emoționante. 

Alături de Chef Florian Lazăr, la “Well done!” vine să gătească Mihai Mitoșeru. Rămâne de văzut cum se va descurca și dacă va reuși, în cele din urmă, să gătească un preparat delicios.

Exploit vine la “Detectorul de minciuni” și va răspunde celor mai picante întrebări. Va reuși sau nu să treacă testul?

În această săptămână, la “Călătorește, trăiește, iubește!”, Mihaela și Marian Crăciun descoperă frumusețile Sibiului. De ce este o destinație ce nu trebuie ratată, dar și ce poți face în Sibiu poți afla umărind noile ediții ale emisiunilor tale favorite pe canalul de YouTube theXclusive, luni, 19 iulie 2021, în intervalul 19:00-20:00. 

Citeste si: Urmeaza o saptamana cu emotii, aventura si distractie pe canalul de YouTube theXclusive! Nu rata emisiunile tale preferate difuzate simultan, luni, de la ora 19:00!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.