Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive, saptamana viitoare! Iata ce veti putea urmari începând de luni de la ora 19:00!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 aug 2021, 10:11
Ce poți urmări în emisiunile difuzate pe canalul de YouTube theXclusive
Sursa: Captură KANAL D

Nu rata cele mai noi si spectaculoase ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive, luni, incepand cu ora 19:00. 

Va fi o saptamana plină de distracție și adrenalină pe canalul de YouTube theXclusive! Cele mai noi ediții ale emisiunilor tale preferate vor fi încărcate pe canalul de YouTube theXclusive luni, incepand cu ora 19:00.

Ce veti vedea, LUNI, 2 august, numai online pe YouTube theXclusive? Iata subiectele saptamanii pe canalul de YouTube theXclusive!

Luni, de la ora 19:00, puteti urmari pe canalul de YouTube theXclusive noile episoade integrale ale celor 6 emisiuni: „CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”, care se anunta unele speciale,

astfel că nu trebuie să le ratezi.
Noile editii le puteti urmări luni incepând cu ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive.

“CazaCU Muncă Grea” aduce în fața fanilor emisiunii o nouă meserie pe cât de dificila, pe atât de frumoasa si interesanta. Cătălin Cazacu va merge la malul marii, unde va experimenta munca pe plaja si la restaurant in serviciul turistilor.

La “În oglindă”, Mihai Ghiță o va avea invitată pe Ilinca Vandici. Vedeta va face dezvăluiri inedite din culisele vietii sale.

Iar in “Duet cu Alexandra” va canta Amna. Artista va fascina din nou cu vocea sa, iar Alexandra Ungureanu va incerca sa mai afle detalii despre viata ei personala.

La “Well done!”, Chef Florian Lazăr va gati impreuna cu Luis Gabriel.

Rămâne de văzut cum se va descurca tanarul si dacă va reuși, în cele din urmă, să pragateasca un preparat savuros.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Nemes vine la “Detectorul de minciuni” și se jura ca tot ce spune e adevarat. Vedeta va răspunde celor mai incomode întrebări!

Citeste si: Luni, de la ora 19:00, vezi cele mai noi ediții marca theXclusive! Invitați de top, provocări și divertisment de calitate. Play e tot ce vrei!

“Călătorește, trăiește, iubește!”, Mihaela și Marian Crăciun ne reamintesc de lucrurile importante in viata, cu o vizita la Milano!

Toate acestea le puteti descoperi umărind noile ediții ale emisiunilor pe canalul de YouTube theXclusive, luni, 2 august 2021, incepand cu ora 19:00!

Citeste si: Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive. Ce poți vedea începând de luni?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.