„Noi, fetele, ne rugăm prea mult de ei” Bianca îi pune la punct pe băieții din Casa Iubirii, în ediția de miercuri, 10 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mai 2023, 19:15

Bianca este de părere că băieții din Casa Iubirii dramatizează prea mult

Sursa: Captură KANAL D

Bianca rupe tăcerea în ediția de miercuri a emisiunii Casa Iubirii. Concurenta este de părere că fetele se roagă prea mult de băieți pentru a române în casă.

Bianca a ajuns la concluzia ca fetele se roagă prea mult de unii băieți pentru a rămâne în casă, deși ei nu fac nimic în acest sens. Concurenta este de părere că băieții dramatizează prea mult. 

Bianca este de părere că băieții din Casa Iubirii dramatizează prea mult

În ediția de miercuri, 10 mai, a emisiunii Casa Iubirii, Bianca abordează un subiect pe care alte fete din competiție nu ar avea curajul să-l dezbată.

Șatena este de părere că fetele se roagă prea mult de unii concurenți pentru a rămâne în casă, atunci când ei au căderi și vor să părăsească competiția. Fără pic de reținere, Bianca a spus tot ce avea pe suflet cu subiect și predicat.

”Cred că noi aici, fetele, ne rugăm prea mult ei, ca nu cumva să plece din casă. Vai, te rog, Ionuț, nu pleca din casă, stai să te vindeci.

Radu, nu, o cădere nervoasă, ești un om amuzant, rămâi, te rog, în casă. Marinel, nu, e doar un moment. Patrick, nu te duce după iubita ta. Alexandru, nu o să mai greșesc, nu pleca. Nimeni să nu plece. Stăm și ne rugăm de voi să stați aici, zici că sunteți în închisoare”,
a spus Bianca, fără pic de reținere, despre băieții din Casa Iubirii.

Citește și: O nouă eliminare a avut loc în „Casa iubirii”! Patricia a izbucnit în lacrimi! Iată cine a părăsit emisiunea

După ce Bianca i-a luat la bani mărunți pe băieți, a venit momentul ca Radu să ia atitudine si să mărturisească că unele fete sunt degeaba în casă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Fără să se supere pe mine, într-un fel sau altul, sunt persoane aici, doamna Andreea, care nu au creat nimic de când a început sezonul ăsta, care n-au făcut nimic în afară de jocuri, scris pe foaie, stai că te am, nu te

am, te iau, te las, te învârt. Păi, nu știu, Aisa, Patricia nu mai spun, absolut nimic, Erisa, Mihaela”, a spus Radu.

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, miercuri, 10 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Băieții din Casa Iubirii sunt în delir! O nouă concurentă pășește în casă: ”Poți să-mi spui cumnățică”