Noi imagini cu noua iubită a lui Dorian Popa. Cum arată și unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 oct 2024, 11:10

Dorian Popa a fost surprins alături de noua sa iubită într-o benzinărie

Sursa: Facebook Dorian Popa

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au abordat subiectul care ține primele pagini ale tabloidelor: Dorian Popa, cântăreț și cunoscut influencer, este acum în atenția presei, după ce s-a afișat cu noua iubită.

Dorian Popa a fost surprins alături de noua sa iubită într-o benzinărie. Ce a atras atenția și mai mult a fost faptul că bruneta se afla la volanul mașinii de lux a influencerului.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Motivul pentru care artistul o ține ascunsă pe tânăra care i-a furat inima

Noua iubită a lui Dorian Popa, la volanul bolidului de 350.000 de euro

Totul a pornit de la o apariție a lui Dorian Popa într-o benzinărie, unde a fost surprins de paparazzi în compania unei domnișoare misterioase. În stilul caracteristic, Dorian nu a oferit multe detalii despre relația sa, însă a recunoscut că există cineva special în viața lui.

Deși Dorian pare discret, gesturile sale spun multe. Partenera sa a fost văzută la volanul bolidului său de lux, un automobil impresionant în valoare de 350.000

de euro.

Discuția a adus și un alt detaliu interesant, când Teo Trandafir a amintit un vechi proverb masculin: „Femeia și mașina nu le împrumuți niciodată.” Ilinca Vandici a continuat glumind: „Doar că el e lângă ea. I-a dat-o doar pentru o tură.”

Se pare că Dorian este protector atât cu iubita, cât și cu mașina sa de lux, însă partenera sa nu a ezitat să se camufleze, trăgându-și gluga pe cap atunci când a realizat că sunt paparazzi prin preajmă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Ilinca Vandici: Acum sunt două bijuterii.

Teo Trandafir: Noi am avut o discuție care a apărut în presă în care noi povesteam că Dorian Popa și-a găsit iubită nouă, viața merge înainte..

Ilinca Vandici: Eu altceva te întreb. Despre care bijuterie îmi povestești, că sunt două? Una dintre bijuterii este bolidul de 350.000 de euro, iar a doua bijuterie e iubita. Dorian a recunoscut că se vede cu cineva, dar nu s-a aruncat cu capul înainte. Dorian a ținut lucrurile super natural.

Teo Trandafir: Doar că ce zice bărbatul? Femeia și mașina niciodată nu le împrumuți.

Ilinca Vandici: Exact, doar că el e lângă ea. Doar i-a dat-o să-l dea o tură. Totuși cred că în benzinărie, ea a sesizat paparazzi, pentru că și-a tras gluga pe cap. Cei din presă zic că a vrut să se camufleze.

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă. Dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii.

Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a spus Dorian Popa despre noua sa iubită, pentru cancan.ro.