NOI INFORMATII despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Sotia lui a facut primele dezvaluiri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 07 oct 2020, 11:05

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a declarat, pentru publicatia germana Neue Post, ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 se imbunatateste "in mod lent", informeaza Gazzetta dello Sport.

"Avansam, in mod lent, desigur, dar avansam", a spus Corinna Schumacher, care a participat la finalul saptamânii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia.

La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pâna la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble.



El a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, unde urmeaza perioada de recuperare. Spitalul se afla la aproximativ 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.