„Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei”. Modul revoltător în care tatăl lui Sebastian Olariu a aflat despre moartea fiului său. Ce se afla pe camera video pe care tânărul o avea în momentul impactului

Autor: Diana Bostan

Valentin Olariu a vorbit despre momentul în care a aflat că fiul său a murit la 2 Mai

Sursa: Captură YouTube

Detalii cutremurătoare ies la iveală la aproape un an de la tragedia de la 2 Mai. Tatăl lui Sebastian Olariu, adolescentul ucis de Vlad Pascu, trăiește un adevărat coșmar și își amintește cu lacrimi în ochi ziua în care a aflat de moartea fiului său.

Deși a trecut aproape un an de la teribilul accident de la 2 Mai, atunci când un șofer drogat a intrat cu mașina într-un grup de tineri, tatăl lui Sebastian Olariu, una dintre victime, nu poate accepta pierderea băiatului său. Bărbatul a făcut mărturii cutremurătoare din ziua tragediei.

Cum a primit tatăl lui Sebi vestea că fiul său s-a stins din viață

Invitat în cadrul unui podcast, tatăl lui Sebastian Olariu a vorbit cu lacrimi în ochi despre întreaga tragedie. Acesta își amintește perfect ziua în care a primit cumplita veste cum că fiul său a decedat într-un accident, fiind ucis de către Vlad Pascu, un șofer aflat sub influența substanțelor interzise.

Deși accidentul s-ar fi petrecut la 5:20, acesta susține că nu a fost anunțat de autorități cu privire la decesul fiului său.

Bărbatul povestește cu lacrimi în ochi cum o doamnă de la pompe funebre l-a sunat pentru a-i aduce la cunoștință faptul că le datorează 500 de lei pentru că l-au ridicat pe Sebi de pe asfalt.

Citește și: Tatăl fetei ucise la 2 Mai, prima reacție după declarațiile făcute de Vlad Pascu din închisoare: „Este un exercițiu de imagine. Se încearcă scoaterea lui de acolo”

Deși a crezut că este o glumă proastă, tatăl lui Sebi a încercat să i-a legătura cu fiul lui și cu prietenii acestuia, însă nimeni nu a răspuns. În cele din urmă, și-a făcut curaj și a sunat înapoi la pompe funebre, iar cel mai negru coșmar al său a devenit o realitate urâtă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-am dus la muncă, în pauza de masă care a fost la ora 10:30, am primit un telefon. Era o doamnă de la pompe funebre, mi-a spus ”domnul Olariu, sunt din 2 Mai, am să vă dau o veste, băiatul dumneavoastră a murit într-un accident”. Eu știind că băiatul nu a plecat cu mașina, știind că se mai fac farse, am închis imediat telefonul. Accidentul a fost la 5:20 și eu am aflat la 10:40.

Nimeni nu m-a sunat decât doamna de la pompe funebre. Mi-am sunat soția, i-am spus ”Mihaela, m-a sunat cineva din Mangalia și mi-a zis că Sebi nu mai există, a murit într-un accident”. Am închis cu ea, ea a sunat prietenii lui, nu i-a răspuns niciunul. Eu mi-am făcut curaj și am mai sunat încă o dată pe doamna. Am sunat și mi-a zis ”Da, domnu Olariu, credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre, noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei.”
, a povestit cu lacrimi în ochi Valentin Olariu, tatăl studentului ucis de Vlad Pascu, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

Ce se afla pe camera video pe care tânărul o avea în momentul impactului

După ce a ridicat trupul neînsuflețit al fiului său, Valentin Olariu și-a amintit de faptul că fiul său avea o cameră GoPro, iar împins parcă de la spate, bărbatul a mers în camera fiului său pentru a vedea ce se află pe camera video.

Valentin Olariu susține că i-a fost extrem de greu să privească, dar în special să audă tot ce s-a întâmplat în momentul în care fiul său a fost spulberat de către șoferul drogat. Cele 35 de minute de filmare și cuvintele martorilor ajunși la fața locului îl vor urmări toată viața pe tatăl lui Sebi. Acesta a auzit momentul impactului, dar și ceea ce au spus martorii în momentul în care l-au văzut pe Sebastian.

Citește și: Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, va beneficia de o pedeapsă redusă. Cum au reacționat părinții celor doi tineri uciși în accident: „Eu o să-l judec pe Pascu”

„Mi-am dus băiatul la capelă, am ajuns acasă, am făcut un duș. Era multă lume la mine, ne pregăteam pentru înmormântare, am urcat la el în cameră, am luat camera, am pornit-o, am văzut niște poze, erau fericiți, zâmbeau. Apoi am văzut un filmuleț de 35 de minute. I-am dat drumul, fără imagini. S-a auzit impactul când l-a lovit, s-au auzit mașinile când treceau pe lângă el. Știu tot ce s-a întâmplat în cele 35 de minute până s-a terminat bateria. Totul... cuvânt cu cuvânt, mi s-au întipărit în minte. Primii martori care au venit, îngroziți, prima dată l-au văzut pe Sebi pe șosea, i-am promis soției că nu-i voi spune cum era Sebi.”, a mai spus Valentin Olariu pentru sursa menționată anterior.

Sebastian Olariu și Roberta Dragomir sunt cei doi tineri care și-au pierdut viața într-un mod tragic, în accidentul de la 2 Mai produs de Vlad Pascu, un șofer care s-a urcat la volan sub influența drogurilor.