NOI MESAJE de la INGERII PAZITORI AI ZODIILOR pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2018, 10:01

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 10-17 octombrie 2018.

Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

VEZI DOAR IUBIRE

“Priveste dincolo de aparentele greseli si neintelegeri si vezi doar iubirea din cealalta persoana (inclusiv din propria persoana) oricat de dificil ti s-ar parea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricarei situatii aduce vindecarea pe cai nebanuite, nevisate.”

Ingerii ti-au dat acest mesaj pentru a-ti reaminti sa te vezi pe tine insuti, pe ceilalti si orice situatie prin ochii lor. Atunci cand te focalizezi asupra iubirii, tot ce inseamna lipsa de iubire dispare. Este ca aprinderea unei lumini pentru a reduce intunericul. Cheama ingerii oricand ai nevoie pentru a-ti ridica vibratia si viziunea la una plina de iubire.

Semnificatii suplimentare: priveste dincolo de personalitatile si egourile din oameni si vezi ingerii din ei; iarta; lasa mania, senzatia de furie si de judecata in seama ingerilor; afirma ceea ce doresti,

in loc sa te focalizezi pe ceea ce creaza teama.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.