„Noi n-am avut niciodată chestia asta”. Ce avere impresionantă a strâns sora Anamariei Prodan în SUA. Cu ce se ocupă și motivul pentru care a renunțat la moștenirea lăsată de Ionela Prodan

Autor: Diana Bostan

De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de Ionela Prodan

Sursa: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Decizie neașteptată luată de sora Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. Aceasta a renunțat la viața din România și a construit un imperiu în SUA.

Anca, sora impresarei, a decis să renunțe la moștenirea lăsată de celebrul artist Ionela Prodan și să își construiască propriul drum în viață. În prezent, Anca trăiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a dedicat unei cariere în lumea afacerilor imobiliare.

De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de Ionela Prodan

Anamaria Prodan, cunoscută pentru prezența sa constantă în lumina reflectoarelor, atrage atenția nu doar prin activitatea sa profesională, ci și prin viața sa personală.

Cu toate acestea, este important de menționat că Anamaria nu este singura fiică a regretatei Ionela Prodan.

În umbra celei mai mediatizate fiice, există și Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei, care a ales să-și clădească propria viață departe de lumina publică. Cu mai bine de două decenii în urmă, Anca s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde și-a găsit fericirea alături de soțul ei, Anthony Savelio, fost luptător de jiu-jitsu, și sunt acum fericiții părinți ai unei adorabile fetițe.

Citește și: Cum petrec Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Ziua Îndrăgostiților: „Tot ce este de vis”. Impresara a postat totul pe o rețea de socializare

Deși Anamaria Prodan este recunoscută pentru averea sa considerabilă, este demn de remarcat faptul că și sora ei, Anca, împarte aceeași situație financiară prosperă. Impresionant este faptul că Anca Savelio, în calitate de agent imobiliar în America, a ales să nu solicite niciun leu din moștenirea lăsată de mama lor, Ionela Prodan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Aceasta a comunicat clar surorii sale că nu are nevoie de nimic din ceea ce a rămas în urma celei care le-a dat viață și a ales să își construiască propriul succes și independență financiară în afara granițelor țării natale. 

„Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei.

Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America. Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: „Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei!', a dezvăluit Anamaria Prodan în emisiunea ” 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cele două surori nu s-au certat niciodată pe avere

Impresara a clarificat faptul că relația cu sora sa, Anca, a fost întotdeauna bazată pe respect și înțelegere reciprocă. Cu toate că nu au existat certuri sau discuții tensionate cu privire la averea lăsată în urmă de mama lor, Ionela Prodan, Anamaria Prodan a subliniat că între ele nu a existat niciodată o situație în care să nu fie dispusă să sprijine financiar sau să ofere ajutor surorii sale, dacă ar fi necesar. 

Citește și: Momente de groază pentru Anamaria Prodan și copiii ei! „Bodyguarzii lui Ion Iliescu mă apărau”. Vedeta a trecut prin scene desprinse din filmele cu gangsteri

”Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere',  a mai spus Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a lăsat în urma ei o moștenire impresionantă, cuprinzând patru case, terenuri prețioase și conturi bancare substanțiale, împreună cu două vehicule, bijuterii de o valoare semnificativă în mii de euro, și o colecție impresionantă de tablouri. În total, aceste active se estimează la aproximativ două milioane de euro, reflectând nu doar succesul său în cariera artistică, ci și gestionarea inteligentă a resurselor financiare pe parcursul vieții sale.