”Noi nu am avut jucării, animalele erau jucăriile noastre” Ileana Sterp, dezvăluiri emoționante despre greutățile pe care le-a îndurat în copilărie

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 oct 2023, 02:05

”Ne spunea de când plecam de acasă: să nu vă prind că vă trebuie jucăria cutare”

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a făcut mărturisiri sfâșietoare despre greutățile prin care a trecut în copilărie, atât ea, cât și frații săi. Când toți copiii mergeau la joacă, ei erau nevoiți să meargă cu vacile la păscut sau la fân.

Frații Sterp și-au câștigat notorietatea prin prisma modestiei de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Sunt o familie unită, fericită, care nu mai duce grija zilei de mâine, așa cum era odinioară. Ileana Sterp, așa cum nu ați mai văzut-o până acum, a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria sa, dar și despre răutățile pe care a fost nevoită să le îndure de-a lungul timpului din cauza situației financiare.

Ileana Sterp: ”Copiii râdeau de noi la școală”

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde a strâns o comunitate numeroasă. Sora lui Culiță Sterp își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Chiar dacă frații Sterp sunt extrem de transparenți, a venit momentul ca Ileana Sterp să facă o serie de dezvăluiri emoționante despre copilăria sa.

Aceasta a dezvăluit că nu au fost niște copii răsfățați, de mici au fost învățați cu muncile câmpului, cu trezitul dimineața, în timp ce alți copii, poate, mergeau la joacă, ei duceau vacile la păscut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul timpului, frații Sterp au fost nevoiți să îndure răutățile celor din jur, Ileana a dezvăluit că erau batjocoriți la școală, iar acele momente a făcut-o omul puternic care este astăzi.

”Noi nu am fost răsfățați, din contră, am fost puși la muncă. Chiar țin minte atunci când  mergeam cu mama în oraș, ne spunea de când plecam de acasă: să nu vă prind că vă trebuie jucăria cutare.

Nu, noi n-am avut jucării, am avut animale, am crescut cu animalele și, probabil, pentru noi animăluțele, mielușeii, purceii, vițeii, că avem numai poze cu animale micuțe(...) Nu am fost niște copii răsfățați. Am fost treziți de dimineață, puși la multă muncă, la animale(...) Mai râdeau de noi copiii la școală, că uite ciobanul, ciobănița. Mama ne dădea iarna ciorapi de lână la școală și îi dădeam jos în microbuz, că îmi era rușine pentru că râdeau copiii de noi la școală”, a
dezvăluit Ileana Sterp în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Mama Geta a primit o vizită surpriză la magazin. Cine i-a trecut pragul celei mai iubite mame din online: ”Scumpa mea”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.