Noi probe impotriva lui Cioaca: Sangele Elodie a fost gasit pe tocul pistolului detinut de politist

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 03:20

Sangele Elodiei a fost gasit pe pistolul lui Cristian Cioaca! Acesta lucru a fost scos la inveala dupa ultimele verificari efectuate cu aparate de ultima generatie in dosarul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu.

Procurorii au descoperit noi probe impotriva lui Cioaca. Sangele Elodiei a fost descoperit pe tocul pistolului politistului si in masina acestuia. De asemenea, mai multe pete de sange au fost descoperite pe peretii apartamentului lui Cioaca. Potrivit Realitatea TV, petele gasite de procurori in casa sotilor depasesc 50 de cm.

 

Informatiile apar in motivarea magistratilor de la Tribunalul Bucuresti pentru cercetarea in stare de libertate a politistului. Procurorii

care au anchetat acest caz sustin ca avocata ar fi fost omorata de Cioca, iar in acest timp fiul lor dormea in casa. Se pare ca politistul ar fi incercat sa ascunda urmele crimei, dar procurorii au gasit o pata de sange de 50 de centrimetri sub parchet.

 

"In perioada urmatoare comiterii infractiunii de omor si ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea si distrugerea mijloacelor de proba, aruncand in rapa situata la 4,6 kilometri de Poiana Brasov mai multe obiecte care purtau urmele de sange ale victimei, spaland totodata urmele sub forma de stropi de

sange de pe vopseaua lavabilă si aplicând un strat suplimnetar de glet si de vopsea lavabila in zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor"
, notează anchetatorii in referatul de propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Cristian Cioaca, potrivit Realitatea.net.

Sursa: Realitatea.net

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

 

 

 

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.