Noi probleme de sănătate pentru Mira: ”Termin cu un tratament și încep cu altul” Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 oct 2023, 18:28

Probleme de sănătate pentru Mira

Sursa: Instagram- Mira

Problemele se țin lanț de artista Mira. După o vacanță petrecută în Dubai alături de iubitul ei, artista se confruntă cu noi probleme de sănătate.

Cântăreața Mira se confruntă cu noi probleme de sănătate. Artista a început un nou tratament și se simte extrem de slăbită.

Mira se confruntă cu noi probleme de sănătate

Artista își ține mereu prietenii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar aceasta le-a mărturisit că în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Nici vacanța în Dubai nu a fost lipsită de evenimente neplăcute, acolo unde vedeta s-a ales cu mai multe bube pe față.

Citește și: „De aici pleacă toată nebunia”. Mira, criticată dur pe internet după ce a dansat și cântat într-o moschee! Ce răspuns a dat artista

Mira nu vrea să le ascundă fanilor faptul că nu se simte bine. Nici bine nu a terminat bine un tratament, că medicul i-a recomandat altul. Artista susține că ar vrea să le arate fanilor că totul este roz și bine în viața ei, însă lucrurile nu stau chiar atât de bine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Trec printr-o perioadă foarte ciudată din punctul de vedere al sănătății. Dau dintr-una în alta. Termin cu un tratament și încep cu altul și, efectiv, am obosit. Simt nevoia să vorbesc aici, să spun că nu tot timpul e roz, nu tot timpul e fain. Mie îmi place să pun numai lucrurile pozitive și nu îmi place să încarc așa negativ și să zic la oameni ce rău mă simt eu, dar uneori să știți că mă simt bine când lumea empatizează cu mine, pentru că mă ajută undeva în subconștientul meu că lumea empatizează”,  a dezvăluit Mira, pe contul său personal de Instagram.

Ce spune artista despre problemele sale de sănătate

Mira a dezvăluit faptul că se confruntă cu o răceală puternică,

însă a crezut că problema se va rezolva. Cu toate acestea, episoadele de răceală au devenit destul de dese, iar acest lucru o îngrijorează pe cântăreață.

Citește și: Cântăreața Mira și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare ”Mă simt în permanență rău” Artista a dezvăluit motivul pentru care nu se simte bine

Artista a avut parte de probleme și-n vacanța petrecută în Dubai, acolo unde s-a umplut de bube.

Aceasta a observat că fața i-a fost invadată de mici bubițe și a susținut că totul ar fi din cauza orelor petrecute în soare, tenul ei fiind destul de sensibil. 

”  Începusem să mă simt mai bine până când...uitați ce mi-a făcut soarele, m-a umplut de bube. Nu se poate, vreau și eu o zi normală în viața mea. Aștept momentul. Mă apuc de yoga, mă apuc să meditez, cine știe? ”, a

povestit artista, într-un video postat în secțiunea Instatory.