Noi probleme în paradis pentru Antoni și Rebecca. Bruneta a izbucnit în lacrimi, în ediția de azi, 17 iulie, a emisiunii “Casa iubirii”: „Nu sunt fata potrivită pentru tine”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 iul 2024, 19:00

Rebecca a izbucnit în lacrimi în ediția de miercuri, 17 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.

Noi probleme în paradis pentru Antoni și Rebecca. Bruneta a izbucnit în lacrimi și susține că relația celor doi nu va funcționa atâta timp cât ceilalți concurenți vor interveni cu alte comentarii și păreri.

Citește și: Ce se întâmplă cu Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”. Mesajul transmis de concurent: „Nu e chiar atât de ușor”

Rebecca și Antoni au avut parte de un nou conflict

Deși au trecut printr-o pauză și mai multe certuri, lucrurile nu par să meargă deloc bine pentru cuplul Antoni-Rebecca, iar venirea Teodorei în casă a tulburat și mai mult lucrurile între cei doi.

Citește și: Gagea o invită pe Roberta în camera roșie, iar Sebastian fierbe de furie! Aflați ce schimb de replici aprige vor avea cei doi miercuri, pe 17 iulie, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

În ediția de azi, Andreea Mantea le-a sugerat celor doi să nu mai vorbească timp de două zile, pentru a nu risca să se ajungă la un nou conflict sau le destrămarea cuplului. Antoni și Rebecca au avut un nou schimb acid de replici pe conexiune, motiv pentru care cei doi susțin că au ajuns la capătul puterilor.

Andreea Mantea: Rebecca, i-am propus lui Antoni să nu mai aibă dialog cu tine timp de două zile.

Același lucru ți-l propun și ție. Rugămintea mea este să nu mai interacționați deloc prin dialog. Să vi se facă dor.

Rebecca: Mi se pare deranjant că toată lumea încearcă să sublinieze că eu îl forțez, îl oblig. Eu nu mă mai simt OK. Să-l întrebăm pe el. Eu îl forțez cu ceva? Îl oblig să zică ceva?

Antoni: Nu am mai făcut față, doamna Andreea. Nu am mai putut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

Rebecca a izbucnit în lacrimi

Antoni a răbufnit și nu înțelege deloc atitudinea Rebeccăi. Acesta susține că nu-și mai poate exprima deranjul de teamă ca nu cumva să se supere Rebecca, lucru care îl face să se simtă rău și incomod.

Citește și: Cum arată mama Teodorei, noua concurentă de la „Casa iubirii”! Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Antoni: Deci nu-mi vine să cred. Rebecca, nu mai pot. Eu dacă am ceva să-ți zic, eu dacă am greșit, eu vin și-mi asum, și-mi cer scuze. De ce de fiecare dată când eu îmi exprim un deranj, tu încerci să evidențiezi aici. 

Rebecca: Îmi pare rău că te simți așa. Poate nu sunt omul potrivit pentru tine. Dacă tu nu te simți bine lângă mine și te simți așa obligat, forțat, poți să nu vorbești cu mine. Noi doi nu ne facem bine unul altuia. Nu sunt fata potrivită pentru tine.

Rebecca s-a arătat deranjată de faptul că unii concurenți susțin că ea încearcă să-l controleze pe Antoni. Bruneta a izbucnit în lacrimi și susține că o frustrează faptul că ceilalți încearcă să le bage bețe în roate.

Rebecca: Mă frustrează chestiile astea și îmi tot sunt aduse. Cum să meargă când toată lumea zice că eu sunt nu știu cum. Nu suntem lăsați în pace. Non stop și de la băieți și de la fete sunt doar glume proaste, glume care nu-și au locul. Și m-am săturat. Mă frustrează. Până să vorbească toată lumea noi ne înțelegeam, chiar dacă ne mai certam.

Aici puteți urmări momentul din ediția de miercuri, 17 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”: