Noi provocări pentru surorile Cevher. În episodul din această seară, din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie''.

În episodul din această seară, din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, le regăsim pe surorile Cevher puse în fața unor noi provocări.

Citește și: Cine este Sinem Öztürk, actrița care joacă rolul Melisa Tercan în serialul „Tablou de familie”! Iată cum a strălucit celebra actriță la nunta sa de poveste din anul 2016

Noi provocări pentru surorile Cevher

Azra este trup și suflet alături de Ece și Hîzîr, în încercarea disperată a acestora pentru a rămâne împreună, după ce Defne a încercat să o ia abuziv pe fiica sa din casa tatălui acesteia.

În acest proces pentru custodie, intentat lui Hîzîr, de către mama lui Ece, Azra are întreaga susținere a lui Erman, și amândoi caută soluții pentru a-l ajuta pe încercatul bărbat să iasă din această situație cumplită.

Defne, pe de altă parte, face demersuri pentru a îngreuna viața lui Hîzîr, pentru ca acesta să piardă custodia fetiței lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

În plan personal, Azra va avea parte de o veste tulburătoare venită din partea lui Sergen, care este dispus să facă orice pentru a-și salva casnicia iar familia frumoasei avocate este alături de aceasta, în greaua încercare prin care aceasta trece.

Sanem va avea parte de un șoc atunci când Ural, bărbatul de care este îndrăgostită, îi face o propunere greu de refuzat iar Guneș se pregătește de un eveniment unic în viața sa.

Colpan este alături de fiicele sale și le susține toate acțiunile, pentru ca acestea să fie fericite.

Citește și: Cucerește în fiecare seară publicul de televiziune. Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.