Noi tensiuni între Gagea și Alexandra: "Mă stresezi!" Ce se întâmplă cu relația celor doi concurenți. Aflați ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 6 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D 

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 6 iulie. Noi tensiuni apar înrelația dintre Alexandra și Gagea.

Atmosfera din relația Alexandrei cu Gagea continuă în același registru și în ediția de sâmbătă, 6 iulie. Alexandra răbufnește, din nou, și îl pune la zid pe iubitul ei, care nu mai știe cum să se comporte cu ea. Iată ce o deranjează pe brunetă la partenerul ei.

Citește și: Alexandra și Gagea, foarte tandri în preajma lui Patrick! Concurentul nu i-a mai putut privi și a părăsit, furios, încăperea

Noi tensiuni între Gagea și Alexandra

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, conflictele plutesc în aer, iar fanii emisiunii Casa iubirii se vor bucura de o emisiune în care vor fi multe răsturnări de situație.

În casa fetelor se schimbă radical atmosfera, după ce noi tensiuni apar între Alexandra și Gagea.

Gagea: "Dar ce e cu tine?"

Alexandra: "Nu e nimic. Doamne, mă stresezi! Mă întrebi ce e cu mine de 10 minute. Nu e nimic cu mine. Lasă-mă în pace acum, mă enervezi."

Gagea: "Ok! Ieși din stare și vorbim după, dacă tu așa consideri"

Robi: "Iar s-a supărat!"

Patrick: "Cine?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Robi: "Alexandra!"

Virginia: "Gata, s-a plictisit."

Între timp, Sebastian și Roberta ajung la cuțite. Gesturile făcute de concurentă îl scot din sărite pe tânăr, astfel, cei doi ajung să-și spună replici dure.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 6 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.