Noi tensiuni între Robi și Antoni de la “Casa iubirii”: „Teodora s-a uitat la Antoni și la tine nu?”. Bruneta, mărul discordiei dintre cei doi concurenți

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 oct 2024, 20:57
Antoni și Robi Foto(4)

Antoni și Robi de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, băieții au fost provocați să-și spună unul altuia un defect și o calitatea. Acest joculeț a scos la iveală noi tensiuni și discuții între Robi și Antoni.

Într-un joculeț propus de Andreea Mantea, provocarea s-a extins din casa fetelor și la băieți, debutând cu Antoni și Robi, care au avut parte de o discuție sinceră despre păreri și diferențe de caracter.

Citește și: Robert și Giuly, gest neașteptat după descalificarea din ”Casa iubirii”. Tinerii au făcut marele anunț, iar fanii au reacționat imediat

Andreea Mantea i-a provocat pe băieți să-și spună unul celuilalt câte o calitate și câte un defect

Robi a fost primul care a descris o calitate și un defect al lui Antoni, spunând faptul că este un băiat inteligent, însă faptul că nu recunoaște când greșește reprezintă un dezavantaj. Declarația sa a deschis o discuție amplă și tensionată între concurenți.

Citește și: Ce cadou i-a oferit Patrick Biancăi Giurcă. Reacția incredibilă a concurentei de la „Casa iubirii”

Andreea Mantea, gazda emisiunii, a intervenit și l-a întrebat direct pe Antoni dacă a greșit vreodată în casă, la care el a răspuns ferm: „Niciodată”. Acest răspuns a generat mai multe comentarii din partea celorlalți, dar Antoni a subliniat că discuțiile sale cu ceilalți băieți nu reprezintă conflicte reale.

Robi: O calitate, e un băiat inteligent. Defect, nu recunoaște când greșește.

Andreea Mantea: Ai greșit vreodată Antoni în această casă?

Antoni: Niciodată.

Andreea Mantea: Voi ce aveți de împărțit?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Antoni: Păreri diferite. Ne mai contrazicem, ne mai scoatem în evidență câte o chestie, dar nu avem nimic de împărțit.

Teodora ar fi mărul discordiei dintre Robi și Antoni

Andreea Mantea a ridicat o altă întrebare controversată, sugerând că relația dintre Robi și Antoni ar putea fi influențată de Teodora, însă Robi a răspuns clar că nu s-a gândit niciodată la acest lucru.

Andreea Mantea: Robi, gurile rele spun că tu îl vezi pe Antoni puțin diferit din cauza Teodorei. Că Teodora s-a uitat la Antoni și la tine nu?

Robi: Nu m-am gândit niciodată la treaba asta.

Moldo a adăugat un alt aspect, menționând că Antoni se aștepta ca Robi să-i țină partea în discuțiile cu el și cu Gagea, lucru care a complicat și mai mult relația dintre cei doi.

Moldo: Antoni se aștepta ca Robi să-i țină lui partea în discuția cu mine, în discuția cu Gagea.

Virginia a intervenit, susținând că toți băieții au aceeași părere, nu doar Robi. Ea a explicat și faptul că Robi a cerut părerea lui Patrick, prieten cu Antoni, pentru a-i demonstra că nu are nimeni nimic personal cu el.

Citește și: Ce se întâmplă între Virginia și Gagea în camera roșie: declarație total neașteptată. Ce reacție are Alexandra când urmărește imaginile

Virginia: Eu cred că toți băieții au aceeași părere, nu e vorba de invidie sau gelozie, nici la Robi, nici la Moldo. Robi tocmai de aia a avut curajul să spună în momentul în care a văzut că Antoni exagerează față de alți băieți și să-i creadă inferiori. De aia Robi i-a cerut părerea și lui Patrick, Patrick fiind prieten cu Antoni și să-i arate că nu are nimeni, nimic cu el.