Nominalizări surpriză la Insula de 1 milion! Cristi a ales cele patru nume care vor intra în luptă, dar concurenții au aflat abia în arenă despre cine este vorba

Author: Laura Macovei

Cristi a ales cele patru nume care vor intra în luptă

Sursa: Kanal D

Au mai rămas 32 de concurenți pe Insula de 1 milion. Cel care a fost ales de ruletă de data aceasta este Cristi, care și-a făcut deja strategiile.

Luni, 29 aprilie 2024, pe Insula de 1 milion a avut loc o răsturnare de situație. Marius, aflat în pericol de eliminare, a fost salvat de Ana Maria Mavru și a mărtusit că a fost „ca un vis” pentru el să continue în emisiune.

Eliminările, însă, continuă. Cristi este cel care va trimite patru luptători într-o nouă probă.

Cine sunt concurenții nominalizați de Cristi

Cosmin Cernat anunță o nouă probă, iar concurenții nominalizați de Cristi, care vor intra în luptă, sunt Alex, Flori și Blondu. Cristi a decis să se autonominalizeze.

Citește și: „Să încercăm să o eliminăm?” Primele imagini din emisiunea de sâmbătă, de la ora 21:00! Ce vedem la „Insula de 1 milion”

Concurenții nu par surprinși de decizia lui Cristi, întrucât lupta devine din ce în ce mai acerbă în cadrul celui mai mare show de aventură de la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Flori, singura femeie în luptă

Dacă Flori a primit vestea cu previzibilitate, Blondu a rămas surprins de alegerea făcută de Cristi, aceea de a o trimite și pe Flori la probă.

Flori: Mă așteptam 100% să mă nominalizeze, simțeam de când a picat la ruletă și nu se vor opri ori de câte ori vor putea nominaliza.

Blondu: Sunt convins că Cristi a urmărit brățările mele, eram 100% că o să mă bage pe mine dacă e alegerea lui, dar nu mă așteptam să o pună și pe Flori în combinația asta.

Citește și: Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Marius a fost salvat de la eliminare! Cine este concurenta care i-a dăruit brățara

Show-ul de aventură „Insula de 1 milion” este difuzat în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și luni seară de la 20:00, la Kanal D.

Întreaga ediție în care Cristi alege alături de cine să se lupte în următoare probă poate fi vizionată aici: