Nona, amenințări dure la adresa Patriciei: ”Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea”. Andreea Mantea face un anunț important în ediția de mâine. Aflați cum vor decurge lucrurile între cele două concurente, miercuri, 15 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Autor: Madalina Maftei
Andreea Mantea face un anunț important în ediția de miercuri. Ce concurenți sunt vizați Foto(4)

Andreea Mantea face un anunț important în ediția de miercuri. Ce concurenți sunt vizați

Sursa: Captură KANAL D

Confruntarea dintre Nona și Patricia continuă și ediția de miercuri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Cea dintâi lansează amenințări dure la adresa rivalei sale.

Nona o amenință direct pe Patricia, în fața concurenților. Andreea Mantea este nevoită să intervină și să liniștească apele. Pentru a o convinge pe brunetă să se calmeze, prezentatoarea este nevoită să precizeze cuvântul ”descalificare”, dacă nu-și va controla ieșirile nervoase.

Andreea Mantea face un anunț important în ediția de miercuri. Ce concurenți sunt vizați

Nona și Patricia n-am au ajuns la un numitor comun, momentan.

Scandalul dintre cele două continuă și în ediția de miercuri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Nona lansează amenințări dure la adresa Patriciei, semn că dacă nu-și vede de treaba ei, situația va scăpa de sub control. 

Nona: Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea, atât.

Patricia: Dacă nu, ce?

Nona: Vrei să vezi?

Patricia: Da!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nona: Bine.

Citește și: Imaginile cu Patrick la bustul gol, la primul date cu Nona, în afara casei, stârnesc invidia Patriciei. Concurenta pune paie pe foc:”A văzut ea destule”. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 14 martie, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Andreea Mantea, observând că lucrurile scapă de sub control, iar Patricia o provocă și mai tare pe Nona, intervine în discuția dintre cele două și precizează că nu vrea să ajungă în situația în care să anunțe descalificarea Nonei. Patrick asistă la întreaga discuție și nu vrea ca iubita sa să fie descalificată.

Andreea Mantea: Dacă aceste amenințări duc la violență, Nona, va trebui să te descalific.

Nona este conștientă că ar putea ajunge în situația în care să părăsească competiția, iar Patrick ar putea rămâne alături de Patricia, în casa, ceea ce nu i-ar conveni absolut deloc 

Citește și: Momente dramatice pentru Ionuț, în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a reușit până acum să își deschidă sufletul pentru o nouă relație în cadrul emisiunii! "Am obosit! Nu mă regăsesc aici!"

Andreea Mantea trebuie să facă un anunț important, cei vizați ar putea fi chiar Patricia, Patrick și Nona. În ultimele zile, cei trei au fost la cuțite, mai ales fetele, care se luptă pentru Patrick. Patricia nu poate accepta că acesta i-a mai dat o șansă Nonei.